Zdravím, píšu ohledně přítele. Před těhotenstvím byl sex super ale po porodu je to hrůza. Trvá max dvě minuty a přítel už je. Má někdo s tímto zkušenost? Vím že nejlepší je jít k urologovi, je objesnaný, ale zajímá mě zda si tím někdo prošel a jak ste to řešili. Četla jsem že tento problém má sposta mužu. Nemůže to být zašitím po porodu, ikdyž mi nepřipadá že by mě nějak hodně sešili, měla jsem jen dva stehy. Děkuji
Pul roku cca
Manžel měl tento problém před svatbou - bylo to psychického rázu, museli jsme odbourat jeho strach ze sexu (že brzo bude), trvalo to několik měsíců, ale nyní je už vše fajn 🙂
Taky se o tom bavime, on rika ze nevi co to je, nechape to taky ze najednou takova zmena.
Hlavně na něj netlač... takovou blbost jsem udělala já že jsem s ním o tom začala mluvit a snažila se něco najít na netu různé gely a tak dále jelikož nechtěl jít k dr že se za to styděl a tak potom neměl chuť skoro vubec a skoro jsem ho do sexu přemlouvala...
Taky jsem si vyhledava, ruzne cviky jak to oddalit atd 😀 alw ten je objednany uvidime co na to dr.
a jak dlouho to trva?