Ahojky budu končit třetí měsíc a už mi narostly nejen prsa, ale i břicho, alespoň myslím, že už je to těhotenské břicho a ne plyny 😀 Přibrala jsem už 3 kila, no hrůůůůza...Jak jste na tom vy s bříškama?? V kolikátem týdnu jste měly viditelné pupky?? 😉 😀
Já mám pupek už minimálně dva roky. Počítá se to? 😀
Já taky nebyla žádný hubeňour😀 Boky jsem měla vždycky, i když jsem cvičila
To je milounké🙂 No já si furt říkala, že jsem musela hodně přibrat a mamka pak, že někdo může mít už viditelné břicho i ve druhém měsíci, tak asi to je vono😀
Jak na to tak koukám, my ženy jsme přece jen skvělé bytosti🙂 Tahat se s takovým "nákladem" a porodit něco tak krásného, to zvládneme opravdu jen my ženy..
Ja v prvnim pribrala 17, v druhym 15, u prvniho vaha -3kg pred tehu az za 3/4 roku, ted jsem -3kg za 4 mesice...kojim a jde to dobre, predtim jsem nekojila a strasne cvicila a vubec nejedla...
@nelam Já mívala období, kdy jsem hrozně moc cvičívala, v práci měla vždy pohyb, teď mi dali lehčí práci, ale myslím, že nějak uplně moc se necpu, jen jsem teď teda závislá na pečivu, protože už dělám pouze ranní a dopoledne mívám hodně hlad a jakmile se nenajím je mi zle a to pečivo mě nejvíce nasytí no..Jinak často chodím na procházky, máme v rekonstrukci byt, pořád něco a stejně jsem moc přibrala:-/
A abych dodala, to jsem ještě trochu zatla břicho, ať ho nemám povolené a vyvalené a mám ho si myslím moc velké:-/ na to, že jdu teprve do 3měsíce..s porovnáním s prvním fotkou co jsem posílala už dost změna😀
Ted jsem ve 12 tt..foceno je to tak o tyden a neco zpet rano