Bříška sem 🙂

weronikad
21. bře 2016

Ahojky budu končit třetí měsíc a už mi narostly nejen prsa, ale i břicho, alespoň myslím, že už je to těhotenské břicho a ne plyny 😀 Přibrala jsem už 3 kila, no hrůůůůza...Jak jste na tom vy s bříškama?? V kolikátem týdnu jste měly viditelné pupky?? 😉 😀

weronikad
autor
21. bře 2016

Ted jsem ve 12 tt..foceno je to tak o tyden a neco zpet rano

baysha
21. bře 2016

Já mám pupek už minimálně dva roky. Počítá se to? 😀

weronikad
autor
21. bře 2016

Já taky nebyla žádný hubeňour😀 Boky jsem měla vždycky, i když jsem cvičila

adusqa
21. bře 2016

Moje bruško v 17 tt 😀

adusqa
21. bře 2016

@weronikad ja som mala trošku väčšie bruško ako ty v 12 tt, ale možno aj preto, že pred otehotnením som už mala trošku špek na bruchu a ty vyzeráš že si bola chudulinká 😉

weronikad
autor
22. bře 2016

To je milounké🙂 No já si furt říkala, že jsem musela hodně přibrat a mamka pak, že někdo může mít už viditelné břicho i ve druhém měsíci, tak asi to je vono😀

sisstin
22. bře 2016

9, 18, 33 a 40 tt 🙂

sisstin
22. bře 2016

A 4,5 m "obsah" :D

weronikad
autor
22. bře 2016

@sisstin No tak to je síla😀 Vypadá to jako bříčko dvojčátek🙂 Každý to má jak vidím jiné. Třeba má sestra měla bříško až skoro ke konci, tak jsem si naivně myslela, že to budu mít taky tak, ale asi ne, taky mám jinou postavu no, bude ze mě koule😀

nelam
22. bře 2016

20 tt. Koukam,jake jsou to rozdily 🙂

weronikad
autor
22. bře 2016

@nelam Jé krásné bříško, takové by se mi líbilo🙂 Já už bohužel přibrala hodně do boků:-/ A to stále chodím do práce a myslím, že pohybu mám tak akorát, na sladké nemám ani chuť, no nevím nevím..

sisstin
22. bře 2016

Jeste jsem vyhrabala 20 a 40tt se synem, ale to uz je prehistorie :D

weronikad
autor
22. bře 2016

Jak na to tak koukám, my ženy jsme přece jen skvělé bytosti🙂 Tahat se s takovým "nákladem" a porodit něco tak krásného, to zvládneme opravdu jen my ženy..

nelam
22. bře 2016

@weronikad a to ja jsem naopak 1.trimestr temer cely prolezela (komplikace), "zeru" jako kyselina (uplne silene veci,kilem bonbonu pocinaje,rohliky s tatarkou konce), pohyb nulovy (a to jsem jezdila distancky a behala). Jak je to nefer 🙂

sisstin
22. bře 2016

Ja v prvnim pribrala 17, v druhym 15, u prvniho vaha -3kg pred tehu az za 3/4 roku, ted jsem -3kg za 4 mesice...kojim a jde to dobre, predtim jsem nekojila a strasne cvicila a vubec nejedla...

weronikad
autor
24. bře 2016

@nelam Já mívala období, kdy jsem hrozně moc cvičívala, v práci měla vždy pohyb, teď mi dali lehčí práci, ale myslím, že nějak uplně moc se necpu, jen jsem teď teda závislá na pečivu, protože už dělám pouze ranní a dopoledne mívám hodně hlad a jakmile se nenajím je mi zle a to pečivo mě nejvíce nasytí no..Jinak často chodím na procházky, máme v rekonstrukci byt, pořád něco a stejně jsem moc přibrala:-/

weronikad
autor
24. bře 2016

A tahle fotka je aktuální, ráno nenajezená a po wc ...A jsem jak baloooon!!

weronikad
autor
24. bře 2016

A abych dodala, to jsem ještě trochu zatla břicho, ať ho nemám povolené a vyvalené a mám ho si myslím moc velké:-/ na to, že jdu teprve do 3měsíce..s porovnáním s prvním fotkou co jsem posílala už dost změna😀

nelam
8. dub 2016

23 tt,uz je pekne videt aj zepredu 🙂

misshkaa
8. dub 2016

17tt 🙂