Ahoj budeme mít příští pátek firemní schůzi bude to jen posezení v sokolovně a na hřišti. Péct maso atd atd můžu si vzít rifle či leginy černý a tyhle boty ? Nebo poradíte co si mám vzít.
Pokud je důležité obleceni, tak firma ujasni dress code, který mate mít. U nás na podobne teambuildingy vyhlásí bud smart casual nebo “neco pohodlného, ale rifle nechte doma”. Modré rifle u nás nejdou vhodne na žádnou akci, ale my jsme holt odvětví, kde se dress code bere vážně a je i v předpisech. Ja bych vzala baleriny/tenisky na prezuti a šaty/kalhoty s košili.
Leginy bych si na firemni akci nevzala, ale boty se mi zdaji vzhledem k neformalnosti akce v pohode
Klidně bych je zvolila, když není daný dress code.
@petra993 kalhoty (dziny) k tomu bílou košili a nebala bych si vzít klidně tenisky. Rozhodne ne leginy za me jsou leginy na cvičení a běh rozhodne ne do společnosti.
Boty jsou paradni! Co to je za znacku? Asi si je poridim, zrovna neco podobneho shanim!
@exbordelar ty černý?bata teď mi těm název vypadl weinbrener nebo tak nějak
Tak v sokolovně a na hřišti, s pečením masa... to je dost neformální, tak to asi není na koktejlky, ne? 🙂
Stačí jakékoliv čisté nezničené oblečení, ne?