Dobrý den jsem 5 měsíců po porodu.od te doby me bud bolí zada tak ze to přechází az na hrudník nebo me bolí to bolí uvnitr páteře
A ortoped nebo alespoň praktik tě viděl? Tohle na webu opravdu nevyřešíš.
Mě píchli epidurál špatně (mohli mi klidně udělat císaře a necítila bych nic) a doktorka říkala, že to může pobolívat - všechno jsem měla okamžitě hlásit, není to sranda. Taky se zmiňovala o tom, že po tomto zákroku může dojít k tomu, že nějaký ten kousek zůstane jakože neuzavřený a později se do toho místa píchá tuším krev - a to pomůže od bolesti a ta rána se tím napraví - nevím, jestli teď nekecám, něco v tomhle smyslu to bylo.
A taky to s tím nemusí mít vůbec souvislost. Každopádně bych to nepodceňovala.
Dobře děkuji ,mám taky po prvním porodu k lékaři se tak rychle zase nedostanu a nějaký tišici prášky zabírají jen chvilku,když sem byla po císaři tak doktor na nic ne upozorňoval ze by mohlo něco takového nastat od gynekolozky sem dostala akorad recept na železo
Mám takový pocit ze já mela kontrakci ale vpich sem vůbec necítila,vim jen to ze jak mi dělali císařský rez rychle ,tak po týdnů co jsem odcházela domu tak jsem mela hematom za delohou
Po prvním porodu mě to bolelo skoro rok, pak to přešlo.