Zdravím vás holky,
před třemi týdny mi vyvrtala zubařka zub moudrousti a bolel několik dní, potom na nějakou dobu přestal a zase mě začal. Je to normální, že zub moudrosti takhle zlobí? Děkuji za rady.
Katka
Mně jednou vrtala šestku, hodně hluboký kaz, a cítila jsem ho s přestávkami dost dlouho (řádově měsíce). Zubařka říkala, že se musí uklidnit. Musím zaklepat, že dnes je úplně bez problémů. Tak možná to bude něco podobného.....
Já bych se s ní zkusila domluvit rovnou na vytrhnutí... jak už jednou zazlobil, nemá cenu se trápit a nechávat ho tam... Pokud je vylezlý, není trhání žádná hrůza. Mně sekali všechny 4 z kosti (nikdy by nevyrostly správně) a jsem ráda, aspoň jsem si ušetřila jakékoliv pozdější trable. V mém okolí se to poslední dva roky jen hemží problémovými moudráky - vždycky to dopadne stejně - vytrnutí - ale toho trápení před tím, ufff.
Nechala bych si ho vytrhnout zuby moudrosti jsou stejně na nic.
@janablizka Já ho mám na kousání a nevím, jak bych potom kousala. 😉
@kacuda me rostou 2 zuby moudrosti jeden uz pul roku se prorezava a nemusu ho tahat protoze me nemohou poslat na rengen a jeste nejsou prerezany a huba me boli s toho jak zezacatku to bylo ze bolel 3-4 dny a pak klid aspon 2 tyzdny ale ted uz tyden a neprestava uz ani poradne kousat nemuzu a nechce mi ho tahat tabletky nato nemuzu tak to jenom nejak prezivam a cpu si tam zubnu pastu a chladim lebo sa pomali a bolestivo prerezava
@kacuda Myslím, že je. Většina zubařů zuby moudrosti ani nevrtá, ale rovnou trhá. Jsou s něma jenom problémy.🙂 Sama už mám dva venku.