Dobrý den,
chci se zeptat, zda-li mi někdo poradí, kde lze koupit bio kuřecí maso ? Jsem z Frýdku-Místku, tak nejlépe tam, ale tak třeba v supermarketech je sortiment všude stejný, tak je to jedno, kde supermarket leží. Nikde jsem kuřecí neviděla ?
Děkuji, pěkný den Vlaďka
Jistěže stojí hodně, ono jestli to kuře roste 3 týdny nebo 3 měsíce je trochu rozdíl
Viv, s bio kuřecím je to v ČR obecně problém, jediná farma, o který vím, že určitě biokuřata produkuje, je tuším někde u Prahy (ale jak říkam, je to jediná, o který vím, ne která existuje ). Biohovězí je tu a tam vidět v tesku.
to ja vim, me by to nevadilo, ale oni to do kramu nevezmou protoze se boji ze to neprodaji.. to je ten problem a to bude asi vsude stejny....
Jo, to máš bohužel pravdu.
Ještě by bylo možná možný se dohodnout s majitelem nějaký bioprodejny u vás, pokud není poptávka, nebude nabídka. Aspoň tam trochu prudit, jestli by to určitě nějak nešlo
tak o takovy tady vubec nevim a to jsem shanela hooodne...
Holky a nakolik to vyjde?
Dobrý den,
mám kontakt na prodejce bio masa a potravin, je to ale z Prahy, ale možná nebude problém to někam k vám dovézt, KOntakt je: 777 342 642,pan Ibl.
ahojky holky je tu téma bio výrobky a tuším, že jsme se tam zrovna o kuřecím někde bavili a někdo tam psal kde se dá sehnat, ale tuším, že to bylo v praze zkusím se juknout
Bio maso teď mají v Tescu, ale na bio kuře jsem tam narazila jen 1x. Jinak jsem minule kupovala bio hovězí a bylo super, cena vysoká, ale my toho maso moc nepojíme takže to zas až tak nevadilo. šunku a salám už kupuju jen v bio kvalitě, stejně jako eidam. Největší výběr je v Intersparu.
Ahoj, občas něco koupím v Tescu, ale ne vždy se mi to povede, tak mám do zásoby nakoupeno biomaso od Holle http://www.promimino.cz/kategorie/bio-maso/ , ale bohužel jen krůtí a hovězí.
Pa.jusko - to je něco jako masová přenídávka? S masem to teda moc společného nemá, 50% z té lahvičky je voda a to teda dost drahá
ahoj když jsme jeli v neděli do ZOO, viděli jsme v Ostravě-Porubě obchod a jmenoval se Biokonzum, tak zkuste tam....je to na konci Hlavní třídy (pod aulou VŠB). Hodně štěstí
Ahoj, pro Editah222, vím, že to není ideální, většinou vařím, ale je to jen taková rezerva.
neporadíte kde koupit biomaso v Praze?
Bio hovězí prodávají v Intersparu.
Romcatko - já nakupuju hovězí v Tescu (v Intersparu u nás bohužel nemají), ale kamarádka z Prahy mi objednala bio hovězí a hlavně kuřata v Bio zahradě, Belgická 33, Praha 2 -Vinohrady. Nevím jestli je to tam jen na objednávku nebo jestli něco mají i přímo v obchodě.
Ahoj, biokuře jsem objevila v bývalé hypernově, nyní albert hypermarket v Praze na Nových Butovicích. nakonec jsem ho nekoupila- stálo přes 350 jsem schopná akceptovat, že je ten biochov je drahý, ale mrzí mě, že to nějak nerozporcují a člověk nemá možnost koupit jen kus.. pro sebe to nechci, to by rodinný rozpočet neutáhl, a pro 6ti měsíční mimi je celé kuře poněkud
a mrazit to nechci..
Obecně jsem momentálně z toho vaření zoufalá, teď kupuju, protože jsem měla pár blbých zkušeností
bio maso lze koupit v Bille, mají ho tam už běžně. Ale spíš hovězí nebo vepřové. Pro kuřecí buď v Hypernově nebo na farmách.
Ahoj, jen pro info, dnes jsem zaregistrovala bio kuře v Intersparu - kilo za 200,-
K těm biokuřatům - pár adres, i mimopražských, je na www.biokureci.cz
petrofe díky moc! dnes jsem koupila půlku a nevím, zda někdy ještě koupím nebio. Stehno má úplně jiné proporce, opravdu velké a pevné kosti..
sem koupila omylem v tesku bio hovezi..no chut stejna dle me nicmene me zarazilo,ze na prebalu nebylo zadne info o chovu mase atd..zvlastni..a melo to tu zelenou vanicku stim logem bio..sem myslela ,ze to musi vsichni uvadet z jakeho zdroje kde stari plemena druh misto atdatd maji uvadet a prd..
jinak ja radsi kupuju kruti prsa a stehna a krky na polevku spis nez kure aspon ,ale nadeje si vetsi nedelam moc,ze je lepsi
bio maso nakupuju v Bille (hovězí) a kuře kupuji Vodňanské, sice není bio, ale je kvalitnější.
tady jsem našel server o biopotravinach http://www.mebio.cz/
on je často problém sehnat i samotná bio vejce, natož pak maso...bohužel, stále většině záleží na kvantitě, než na kvalitě a humálnosti v chovech čehokoliv....
Manžel chová ekologicky kuřata , nechává je na jaktkách porazit a prodává .Je to bez certifikátu bio(nechce se zatěžovat předpisy EU), ale rozdíl je oproti kuřatům z prodejny značný. Prodej je po kartonech 5ks nebo 9ks.Lze objednat i kuřecí prsa nebo stehna. Vždy ,když je prodej tak cca 4 dny dopředu rozesíláme smsky.Odběr je osobní.Můžete si objednat. Objednávky na tel 777 244 266 nebo an emailu slecnabarena@ seznam.cz. Nyní se bude prodávat těsně před Velikonocemi. Cena je 58 Kč za 1 kg.
Místo odběru je Vyžlovka 39-je to poblíž Říčan u Prahy.
Holky já beru biomaso z ekofarem. Jednou za čas nakoupíme a zamrazím si to. Je to určitě levnější než v obchodě. Farmy i obchody s biopotravinama jsem našla zde http://www.biospotrebitel.cz/.
Já jsem bio kuře našla v Globusu - cena 200,- Kč. Taky by se mi více líbilo jej nakupovat přímo od výrobce a tím podporovat české zemědělství. Stejně tak brambory a další zeleninu a ovoce.
U nás prodává bio maso Billa, ale kuřecí ne, jen hovězí. Koukni na www.biospotrebitel.cz
Nebo v nějakém obchodě se zdravou výživou na objednání. Já si takhle objednávám zeleninu a berou objednávky i na kuřata.
A nebo si sama pěstovat, já o tom vážně uvažuji, jenom nevím, kdo by to potom zabil, protože já určitě ne
Jo, Globus je taky dobrej. Nebo třeba Makro, pokud máte v rodině podnikatele....
bio kuřecí každu sředu v bille. Buď celé nebo i čtvrtky
ja se na to ptala v kurecim raji v JBC a koukali na me jak na exota jestli pry vim kolik stoji kureci bio kilo masa