Může mi někdo, prosím, vysvětlit, proč si Pando v pohádce Bing pokaždé sunda ty žluté kraťasy a dal běží jen ve slibech? 🤷🏼♀️🤷🏼♀️😀
@dominika07 Vysvětlovali to, že prostě některý děti to tak mají, že se rády svlíkají, takže Pando to dělá taky. Ale mě to teda taky rozčiluje 🙂
To mě taky rozčiluje 😀 Kdyby si naopak nandal kalhoty na hraní, tak to pochopím, ale běhat a špinit se ve spodním prádle...
Manželovi zase vadí občas ty výrazy v češtině typu "ošemetný", "ošidný", "dekorace"... že by tohle 3-5 leté dítě neřeklo. Asi nevěděli, jak to přeložit. U nás to tedy jede často i v AJ, podle toho na co dcera na tabletu narazí, potvůrka. Ale jinak je to fajn a koukáme na to všichni tři 😀
@makovice88 to taky nechápu 😀 a proč ke vlastně rodič králíka polštář🤷🏼♀️ A proč je sakra menší než on 🤷🏼♀️😀
Ja bych toho Binga nekdy nejradsi vytahala za usi. Ten jeho “tatinek” s nim ma svatou trpelivost. 😂
wikipedie tvrdí: Flop je Bingovým pečovatelem, stará se o Binga a pomáhá mu řešit problémy. Je to malý pytlovitý jedinec :D :D Taky to nepobírám
Holky, ja jsem to nikdy nevidela, ale tato diskuze me zaujala natolik, ze si to musim pustit :D
@dominika07 Tak to nas s manzelem zase hrozne stve hlaska hned v uvodu, kdy upadne... "jsi v poradku? Joooo, urcite je...". Zni to jako od nejakeho zpruzeleho pubertaka...
@galatea_a ten díl, kdy zabili motýla byl docela drasťák.
Jinak Panda ve slipech mě drtí hrozně.
@dominika07 Presne 😂 A taky tam nevystupuje rodic od Koko a Charlieho. Je to takovy ten cerveny pleteny cosi..V uvodu je tam vysadi na ulici a odjede pryc 🤷♀️😁
A uplne nesnasim ten dil, kdy Bing vysype cornflakes a luxuji to tam vysavacem, kteremu rikaji Voo voo. Jak ho pak ukladaji zpatky do skrine a Bing rika "Chce se mi spinkat" tim silenym hruzostrasnym hlasem. 🙈 Nekdy to poustim radsi v AJ, tam ty hlasy nejsou tak desive a otravne (vsimli jste si, ze Flopa namlouva ten samy pán co Alzáka?)
@makovice88 jo toho červeného jsem si všimla, zase nechápu proč ke rodičem králíků pes 🤷🏼♀️😀 Asi to taky zkusím pustit v angličtině😀 my to zkoušeli polsky a je to snad ještě horší než v češtině 😀 jeeeee a já pořad premyslela odkud ten hlas znám 😀
Britsky serial, takze predpokladame s kamaradkou, ze to jsou “chuvy” ne rodice - Flop atd. A ja mela pocit ze se Pando svlika do plenky? 😄
@makovice88 Já ve Flopovi vždycky slyším Brandona z Beverly Hills, to jsou ty vzpomínky 🙂
Já osobně chápu ty "pečovatelské pytlovite jedince" jako dospěláky, kteří však hrají v seriálu podřadnou roli, proto jsou taky menší a takoví neutrální, jakože to není klasika mama králík táta králík dítě králík jako v ostatních animacich. Navíc si všimnete že tam vždy vystupuje jen jeden "dospělák" na jedno dítě. Prostě je to zaměřené na ty osoby těch dětí a ten koncept je celkově jinak poskládaný. Nicméně někdy bych toho Binga taky zabila a Flop na to jen...to je v pořádku Bingu 🤦♀️ ale je to miloučké a taky to trochu nastavuje zrcadlo jak by člověk někdy mohl v klidu reagovat 😁
Podle mě je Pando "dítě s diagnozou" a to svlékání patří k tomu (Když ho sledujete dýl, je šikovný v hrubé motorice, ale inteligenčně/sociálně zaostává.)
Manzel Flopovi říká fusekle😂🤣
@dominika07 taky jsem už hledala proč se pořád svléká😁Jo a máme se sestrou podezření,že ten filuta Flop to táhne s Amou i Padžetkou najednou😂je to proutník😁a fakt mi vadí Coco,ta ví snad vše a dělala to jako malá😂
Bože toto je aspoň přínosná diskuze! Ne 👻 po stopadesate...
Taky na to s dcerou někdy koukáme. Jako pro dospělého to je někdy hardcore 😆 ale aspoň se tam nevraždí a netlučou. Je to takové miloučké...
@lufinka90 moje teorie je takova, že Ama je hodná, obětavá, ale tlustá a Flopovi se nelíbí, jen si užívá její péči a mrkvove bejkly (nebo jak se to jmenuje😀) zatímco Pažetka je takova hubena koketa a má s Flopem techtle😀 člověka fakt napadá leccos,když na to kouká milionkrát denně 😀
@dominika07 ty jo,tak to je nový pohled😁 ty vztahy jsou tam fakt složité😀až to na něj všechno praskne,bude průšvih😂
Já si myslím, že plyšáci jsou chůvy (takový spíš mentorové) a ne rodiče, ale taky nad těmi rodinnými vztahy "vždycky" přemýšlím 🤣😅🤣
Jinak mi absence rodičů taky nedala spát, takže jedno z vysvětlení na anglických stránkách (kde se o tom taky vedou šílené debaty) - Flop a ostatní jsou symbolické ztvárnění obou rodičů, jsou menší než děti, o které se starají, protože v centru Bingova světa jsou předškoláci, malé postavy sledující děti neděsí, nevyvolávají pocit převahy, další často uváděné vysvětlení je, že jde o chůvy (ale proč tak vypadají všichni dospělí a co dospělí rodiče celé dny dělají?), divnější teorie je, že až Bing a jeho kámoši dospějí do puberty, scvrknou se a budou vypadat jako Flop, Ama a spol., děsivější teorie je, že dospělí jsou jen Bingovi imaginární přátelé a všichni opravdoví dospělí umřeli https://www.denofgeek.com/tv/cbeebies-making-se.... No prostě se tím evidentně nebavíme jen na koňovi :D
@dominika07 Taky mi to vrta hlavou a je to dost protivny! 😂 Ale spis by me zajimalo, co to jako ma byt ti “dospelaci” tam? Pletená zviratka? 😀