Ahojte maminky, vím, ze takove téma tady asi nepatri ale zkusím se zeptat...ktera maminka má v domácnosti bílou kuchyňskou linku a jsou sni spokojeni co se tyče údržby ať už dite má nebo plánují tak jako ja. Děláme rekonstrukci v byte a muj sen je Velká rohova bila kuchyň. Ale asi si nedokážu představit když mi ji dite začne "opiplavat" jídlem 😀 jsem docela pedant na úklid a proto bych potřebovala radu jake mate vy zkušenosti jestli do te bile jít. Moc dekuji
nemáme bílou kuchynskou linku, ale bílé vestavěné skříně a je to uplně v pohodě.jen tedy nemáme lesk.ale bílá linka je krásná
Máme vanilkovou, myslím, že tlapky budou vidět na všem, takhle to aspoň stírám průběžně a není to tak zlé (prcek teda ještě nechodí, ale upřímně si myslím, že víc otisků tam udělám já při vaření)
@nikisk Ono záleží i na materiálu, ze kterého je kuchyň dělaná. Já mám spodní skříňky v bílém lesku (název materiálu si teď nevzpomenu) a nemám s tím problém. Ťapky proti světlu vidět určitě jsou, ale zase se velmi snadno utírají - stačí přejet suchým ubrouskem. Pórovitější materiál se asi tak snadno špinit nebude, ale zase se nebude ani tak snadno čistit. Takže tak..
Máme kuchyň v bílém lesku a na údržbu je super, když ty dvířka vyloženě něčím nepocákám, tak na tom nic vidět není. Dítě teda zatím nemáme, ale nemyslím si, že by to měl být problém. Přijde mi i podstatně lepší než ty barevné kuchyně, v minulém bytě jsme měli červenou a na té toho bylo vidět mnohem víc.
Mám lesklou bílou a problém s tím nemám - každý mě zrazoval, že to bude pořád špinavé, ale mě to nepřijde a to docela dost vařím a mám dvě malé děti - pokud je někde cákanec, hned ho vidím a utřu ubrouskem a je to zase čisté🙂...hlavně kuchyň si nepořizujete na dva roky a dítě nebude pořád malinkaté a z mé zkušenosti ho víc bude zajímat myčka, pračka a trouba, než bílé skříňky🙂
Taky máme bílou lesklou a v pohodě, od dvou batolat je věčně zapatlaná, ale vidět to není. Když přijdeme třeba k mojí mamce, která má linku tmavou, kluci sotva vlítnou do kuchyně, hned jsou všude vidět otisky prstů 🙂
Mame a neni s ni problem.