Musím to zkusit. Najdou se mezi zdejšími maminami takové, co by si rády zahrály v Praze beach volejbal v odpoledních hodinách? Moje představa je sejít se u hřiště s kočárkama a vzájemně si dohlídnout na potomky, zatímco se bude hrát. Ideálně v rámci Prahy 4, ale dá se domluvit ledacos. Chlapi jsou samozřejmě také vítáni.
Tyjo, už jsem skoro nedoufala... Ale brzy zase začne beachová sezóna, tak stojí za to zase tohle téma otevřít. Víš třeba i o někom dalším? Já zkusím znovu zapátrat. Jinak teda tipuju, že budeš mít asi lepší úroveň než já - já jsem takový radostný rekreační hráč 🙂 Kolik máš dětí a jak staré? Já mám 15-ti měsíční dvojčata.
🙂 super.Ty mas dvojcatka?moje segra taky.A mas kluky nebo holky?Ja mam 20ti mesicni a ted 2.3 se mi narodila dalsi 🙂 Ale minule jsem hrala beach po mesici
,tak by to nemel byt problem ani ted.Odkud jsi?Jinak znam min.dve volejbalistky s prckama...jedna ma asi 17ti mesicni holku a druha asi 8mesicni.Chodila jsem nejvic do Zabehlic n.na Gutovku.Kam ty?
Nojo, teď se s dvojčaty trhají pytle 🙂 Mám holku a kluka... Wow, to jsi dost dobrá, že ses dokázala tak rychle zregenerovat. Já se do kondice dostávám ještě teď 😀 Bydlím v Modřanech, takže pro mě je nejlepší Braník. Ale ve výsledku budu ráda, když to zkusíme kdekoliv.
Ahooj holky, ráda se k Vám přidám, taky si ráda zahraju pro radost, nejsem žádný expert, jen rekreačně ale s nadšením. ;) mám holčičku 10 měsíců a jsme z Prahy 4. 🙂
@dzejn002, @dofi86 Bezva. Holky, příští týden v Praze nebudu, ale zkusily bychom ten první dubnový týden, ok? V Braníku. A zkuste navrhnout den, já preferuji úterý až čtvrtek. Časově bych chtěla využít levné hodiny, které jsou do 16 hod. Zkusíme nejdříve hodinu a uvidíme, jak to půjde. V kolik se vám to hodí? Já se přizpůsobím.
Ahoj, ja bych sice taky rada, ale vim, ze je to ted nereálné. Mala ma 16m a dalsi bude na prelomu cerven červenec. A s kojenim je ten pohyb dost slozity (prsa bolí), vyzkousela jsem loni v cervnu rovnou turnaj, nastesti jsme na jednoho chlapa byly 2 holky a stridaly se u deti. Jinak na pankraci jsou i treninkove skupiny pro maminky s detmi, nebo bývaly. Chtela jsem tam casem chodit.
Ahooj holky, zítra s malou odjíždíme na 14 dní na Moravu...
Holky, tak ani v to pondělí dopoledne už nemohu. V týdnu od 19. pak dopoledne mohu po, st, pá.
Tak muzem i odpo klidne 😉 btw. Davam na sebe kontakt...pro lepsi domluvu.Tel:776197548
ahoj, plati to jeste? beach miluju, volejbal hraju odmalicka, ale s prckama je to ted trosku problematicke :( Dej vedet ;)