Holky, potřebuji pro svého pětiletého synka koupit batůžek.
Zaujaly mě tyto dva:
https://detske-batohy-a-kapsicky.heureka.cz/bol...
https://detske-batohy-a-kapsicky.heureka.cz/deu...
Který byste volily? Syn je menší, vypadá o rok mladší.
Koukala jsem i na 12 l, ale ne každý design se mi u Bollu líbí, i když je praktický
https://www.promaledobrodruhy.cz/detsky-batoh-b...
@misamisenka A vel. 12 litrů už by na tento věk šla taky?
@2veverka Já mám za to, že model Boll Roo, model, co nosí moje děti, je vždycky dvanáctka.
@misamisenka Mám jen trochu problém s designem, pro kluky mají buď v tyrkysové opičky nebo v modré ryby...
@2veverka U nás má dcera červený s mravencema a myslela jsem si, že ho podědí syn (mi přijde ok i na kluka), ale nakonec ho ona ještě používá, tak dostal svůj se šnečkový (je to i jeho značka ve školce). Chtěla jsem pro něj původně opice, ale před vánocema nebyly moc k dostání.
Holky, a co říkáte na ten deuter? Mně se moc líbí a přezku by snad dítko zvládlo..
Mrkni jeste na batohy Husky. Mam pro petilete ty nejmensi 6l a na krouzky staci. Ale prodavaji i vetsi.
Taky máme Boll... mě u toho Deutru prostě chybí "bederak". Navíc mi přijde, že tenhle design stažený tkanickou nahoře hrozně ztrácí tvar, když není plný a ta klapka nahoře se pak "blbě plemca".
U nas taky Boll, prijde mi i jednodussi ma obsluhu, ty prezky a stahovani mi prijdou v tomto veku zbytecne trapeni. Ten Boll ma uz cca rok a myslim, ze na mensi vylety nebo krouzky jeste nejakou dobu postaci.
Mě Boll a je idealni
5ti lety má Boll 12L, ten vzor želvy a je super, hlavně hrudní a bederní popruhy, to bylo pro mě jeden z kriterii
@2veverka Já jsem pro deuter. Ze zkušenosti je zip to první co se na batohu rozbije, podle toho vybírám batoh i sobě..
Dcera nosí od tří let menší variantu a spokojenost, teď pořídíme větší.
Na druhou stranu jsou na dětech v terénu vidět spíše ty bolly- a ze zkušeností okolí - jsou s nimi spokojeni.
deti maji deuter a sedi jim krasne 4 a 5 let
Mame ten Deuter a super, ja mam od nich i dospelacky batoh a celkove mam tu znacku rada. Ale ted v 6 letech syna bych uz ho pomalu vymenila za vetsi, zacina mu byt maly a taky do tech 10l se prd vejde. Deuter Waldfuchs ma tusim jeste verzi 14l, tak bych koupila tu. Prezky a stahovani v pohode, syn ten batoh dostal ve 3 letech a zadny problem s tim nebyl.
@felixfelicis Myslíš, že těch 14 l je na 5 let v pohodě? Můj malej je ale menší, vypadá na 4 roky...
@2veverka Nas ma 125 cm. Idealni by bylo asi neco mezi, ale asi bych vzala radsi ten vetsi. Do mensiho dam na krouzek maly rucnik, plavky a crocsy a je uplne plny. Kdybych tam chtela dat treba jeste svacinu, uz bych to tam musela cpat. Tak aby mu chvili vydrzel...
@felixfelicis Můj syn má 104 cm...to je spíš na ten menší, ne?
@felixfelicis Resp. - má velikost 104 cm.
@2veverka tolik ma muj mladsi a tomu ten 10l sedi pekne.
@felixfelicis Díky. A chvilku by vydržel, nebo mám myslet na budoucnost?
@2veverka On ho jeste nema, nosi malicky sestilitrovy. Takze ted dostane ten 10l a chvili ho bude mit. Zalezi, co do toho budete chtit do budoucna davat. Anebo objednate oba a obetujete postovne na vraceni toho, ktery nevyberete...
Boll Roo dostal syn ted k vanocum (tri a pul roku), dcera ho ma uz delsi dobu a ta ted pred sestyma narozeninama uz dostala vetsi model ale hlavne kvuli tomu, aby se ji tam na krouzek vesel sesit A4. Kdyz ma min veci, tak jeste porad taky nosi ten Boll Roo. Jsme s tim typem spokojeni.