Ahoj, jakou používáte barvu na obočí a je nějaká, na kterou si dát bacha, že nebarví? 😉
já si obočí obarvím vždy s vlasy (čokoládově hnědá) a i když vím, že se říká, že to není ideální, tak já s tím mám skvělý skušenosti. Teď mám tu bez amoniaku od Loreálu.
Keenwell
tu sem mela jednou namichanou pac se bezne neda koupit a klasicky Thuya ta je perfektni 😎
Co Refectocil?Výběr v mnoha odstínech a cena slušná,kvalita taky,profesionálně jinou nepoužívám. 😉
Simour1, Refectocil mi dala kamoška, keď rušila kozmetický salón a bola fakt parádna. Ale už som ju minula a normálne v obchodoch som ju nenašla? Nevieš mi, prosím, poradiť, kde sa dá kúpiť? Dík.
Inak vetrovka, potom som si kúpila v DM Swiss O-par, ale tá sa mi vôbec neosvedčila 😝
Refectocil se dá koupit myslím jen přes někoho, kdo má přístup k profesionálním přípravkům, nevím jak to funguje, ale mně to objednává moje kadeřnice, ale říká, že tam mají právě i tyhle kosmetické přípravky, takže spíš přes nějakou kosmetičku 😉
taky barvím, ale jsem lenora, takže často to nechávám až ke kosmetičce, když jdu na depilaci a čištění, zrovna mně to čeká ve čt 🙂
Holky, asi mám blbý dotaz, ale kde takovou barvu koupíte a kolik tak stojí? Mě obočí barví vždy na kosmetice, až se mimčo narodí tak asi nebude čas, tak bych to chtěla taky zkusit doma.
Teď jsem na to koukala a dá se ten Refectocil objednat i na netu 🙂 Ta moje mi dochází a už se nevyrábí (jsem někde slyšela), takže to taky budu muset řešit 🙂
Lennis dík moc, toho som sa obávala. Moja kozmetička spolupracuje len s určitými značkami, tak skúsim, či by mi vedela zohnať toto.
Mne práve viac vyhovuje, keď sa farbím sama, už svoje obočko poznám 😉
Pajka, farby sa dajú kúpiť v drogérkach, ale ako čítaš, čo vyhovovala mne, sa musí kúpiť cez salón.
Refektocil se dá běžně sehnat na netu.Zkoušela jsem už spoustu značek,ale vždy se vrátím právě k téhle.Barva dlouho vydží a vyrábí se v řadě odstínů. 😉
Ahoj, mám zn. Londa a jsem s ní velmi spokojená 😉 Jinou jsem neměla, takže která nebarví, neporadím.