Ahojky.Chtěla bych využít balíkovnu za 10kč,když prodávám předměty na Vinted apod,ale zároveň bych se chtěla zeptat,jestli se za registraci pak časem něco neplatí (měsíčně). Poradíte?Nikde jsem nic nenašla 🙂
@pavelkamat Tak me nepretahnou. Ztratili mi dva baliky behem dvou dnu 😡. A vubec ne maly. Pani na podacim miste uz me nenavidi, ze ji obtezuju baliky, v jine balikovne mi rovnou rekla, ze baliky vubec neodesila, pritom musi, kdyz ma balikovnu. Kdyz mi balik prijde, klidne ho mrsknou misto do balikovny na postu, kterou mam daleko, nacez jsem pak doma zjistila, ze mi vydali balik jine pani 🤦.
@katule1990 to je šílené 🙄
@pavelkamat já vždy posílám přes zasilkovnu,ale teď jak je ta akce,tak všichni berou jen balíkovnu.🙄
Taky prodávám a nakupuju na Vinted. Registraci jsem si vytvořila, zhruba polovina prodejů teď v říjnu je do Balíkovny. Sama teď nakupuju levnější věci taky tak. Zatím mi žádný balík neztratili (ťuk ťuk).
Balíkovnu používám už chvíli, byli teď i bez akce levnější než zásilkovna. Zatím nic neztratili, akorát teď jeden balík přesunuli na jinou pobočku. Tipuju, že při té akci nestíhají.
Za registraci jsem nic neplatila a zatím není nic v plánu.
Jak to že přes balíkovnu? Takovou možnost na Vinted nemám
@katule1990 Taky mi hodilo balik na postu a taky mi balik balikovna mimo postu nevzala. Ale kvuli cene je v rijnu vyuziju, pak se vracim k Zasilkovne, o tom zadna.
Zenske, je pravda, ze balik muso byt pouze a jen v krabici? V podminkach maji psano krabice nebo fólie a pri vygenerovano hesla na me skocil pokyn, ze musi byt v krabici.
@martiniquest Ja jdu dnes zkusit jinou balikovnu, protoze mam podezreni, ze ty dva baliky nejak ztratila primo na podacim miste. Jestli mi ty baliky ani tady nebudou chtit vzit, tak nekam zavolam, protoze to prece neni mozny. Jednou si tu balikovnu vzali, tak musi jak prijimat, tak vydavat. Nejen to, co se jim hodi. Jinak balik v krabici byt nemusi, posilam bezne v papirovych obalkach i igelitce, pokud nemam zrovna odpovidajici krabici.
@katule1990 Ja jim napsala email, ze mi jedna konkretni balikovna odmitla balik vzít. A zkusim to rovnez jinde.
Co se ztraty tyce, to mi ztratila i Zasilkovna. Sice jsem cekala, ale vyresilo se to a baliky se ke mne dostaly.
@martiniquest Ptala jsem se na to u nás na poště, jestli musí být krabice a paní říkala, že ani s bublinkovou obálkou mě nevyhodí 😉 Takže to bude asi i trochu o lidech 🤷♀️
@martiniquest Tak jsem dnes byla v jiné balíkovně a taky mě s balíky chlap vyhodil, že nepřijímá. To je neuvěřitelný. Chtěla jsem zavolat na podporu balíkovny, ale hlásí to, že volané číslo neexistuje. To je fak služba toto 😠.
@katule1990 ne netu nic u pobočky nemají? vím, že některé zásilkovny taky občas mívají stopstav,
@katule1990 Tak oni na webu píšou, že pokud má daná balíkovna plno, předávají balík automaticky na nejbližší poštu. Jestli se nemůžeš dovolat, poslala bych mail.
Jako chápu tvoje naštvání, já takhle v září "naháněla" volné místo v Zásilkovně 🙈 Tím, že má teď balíkovna tu akci, tak je toho prostě víc, než jsou schopní kapacitně zvládnout 🤷♀️
@betelgeuzz
@emillyhk Na netu je právě u obou poboček, že přijímají. A na obou mi řekli, že vůbec neberou. Dnes mi ten chlap řekl, že nebere balíky, kde je napsané jen jméno a ten podací kód, že tam musí mít čárový kód. Takže kapacitou to nebylo, spíš podle mě neochotou. A to číslo 218 218 218 mi hlásí, že neexistuje.
@katule1990 Tak to je vyloženě problém konkrétní Balíkovny. U nás je teda super, že je to přímo na poště, ale zase otevřeno 8-11 😆
Číslo 218 218 218 mi normálně funguje 🤷♀️
@martiniquest přes Balíkovnu jsem si objednala 3x a 2x z toho mi to hodili na úplně jinou pobočku. Takže já zůstávám věrná Zásilkovně.
Dneska jsem se pokusila poslat z jine pobocky a pani se hrozně omlouvala, ze mi to nemuze vzit, ze je zahlcena. Maji nasmlouvanych 20 ks denne (tam i zpet celkem) a dneska jich prijala 30. Ale aspon se omluvila a vysvetlila situaci. Oni totiz vubec nemaji zavedeny system jako Zasilkovna, ze maji nejakou kapacitu a tu maji v systemu vsech partneru. Takze se desim, kde zitra budu nahanet svuj balik. Priste si ho necham poslat na postu rovnou.
@emillyhk Teď jsem zkoušela potřetí a už mi to taky jde zavolat 😲. Každopádně s tím podáváním je to hodně náročný a často i vyzvedáváním + mám stále ztracené dva odeslané balíky. Ty už na 99 % nenajdou, oběma paním jsem vrátila peníze a nemám nic. Reklamaci jsem zadala minulý týden a nikdo se zatím neozval.
@katule1990 Koukám, že sis vytáhla černého Petra i za nás ostatní 🤦♀️ No budu držet palce, ať to nějak dopadne ✊✊
A ještě se zeptám.Můžu odeslat balíček i člověku,který není registrovaný u balíkovny?Nebo ta akce platí pouze mezi registrovanými členy.Já jak jsem zvyklá vše přes zasilkovnu,tak netuším jak to tady funguje,jestli je taky potřeba aby druhá osoba měla registraci apod.
můžeš poslat komukoliv, nemusí být registrovaný.
@betelgeuzz super.Moc děkuji 🥰
Nebude se platit nic. Je to stejné jako u Zasilkovny. Balikovna udělala teď propagační akci, aby přetáhla lidi k sobě 😉