Viděla jsem někde balení flašky jako stromeček, ale už to nemůžu najít, máte nějaký link na originální a pěkné balení neforemných dárků??? 😉
Pěkný jsou knížky od Radky křivánkové, české průkopnice ozdobného balení:
no ja prave nechci knizku, jen ukazku 😉
Tak to nevím 😒
marti super odkazy hned to prubnu letos..ale nejak nevim jak zabalit takovou tu konskou hlavu na tyci jak na tom deti jezdi..je to velke uzke dlouhe neskladne 😖
No a já jsem to před pár dny viděla v nějakém časopise, projela jsem jich doma pár a nevim už v kterém to bylo 😒 Kdybych na to narazila, tak ti to přefotim...
zabalila bych jen konec jako ze dostanou koste 😀
kdybych tak nasla ten casak co tam byl ten navod ☹
nikka jojo presne tak na tom jsem taky 😀 😀 😀 😀
http://radostne-vanoce.ic.cz/6-baleni darku.html
č.15 je zabalená lahev jako stromeček...není to ono? 😉
zuzi neni ale je to moc pekny 😉 to asi pouziju kdyz nenajdu ten puvodni diky 😉
nastesti mam letos docela "inteligentnich" darku bud dobry tvar nebo v krabici 😀
beruska: Já to teď viděla v nějakým časopise - ta láhev se zabalí tak, že nahoře přebejvá ještě jednou tolik papíru. ten se pak uhladí do rovna, nějak nastříhá a ohne, aby vzniknul stromeček, a ten se pak přehne jako přední strana toho dárku. No popisuju to jak tatar, ale nějak tak to bylo 😅
krtek... jojo takhle si to taky pamatuju 😉 jen nevim kam se zastrci ty ohle okraje jak se to tam resi nevis???? 😅
jezis tolik nas ma stejnej casopis a nikdo si ho nenecha 🙂
Takhle zpaměti nevim, ale až ten časopis najdu, napíšu - já bych ho ještě měla mít, ale nevim, kterej to je a hlavně kde ho mám 😅
DIKY, KDYBY TO SLO NASKENOVAT A POSLAT NA MAIL BUDU VDECNA 😉 ALE POPIS STACI 😀
I když víš co, já si to možná jenom prohlížela někde v trafice... Protože jsem teď koukala a najít to nemůžu. Jé, ale kdybych na to kápla, tak se ozvu 😉 Byl to podle mě nějaká Katka nebo něco takovýho.
tak uz jsem to nasla, je to v TV mini 😉
Beruska, tak tam bych to nečekala 😅 , ale je to tak, no... tam jsem to viděla taky...vtipný je jak jsme se tu sešly 3, co si nemohly vzpomenout 😀
no hlavne to byl jediny casak kam jsem nekoukla 🙄 lezi mi tu na stole a ja chodim kolem toho 😉 fakt klasika, pod lampou nej tma 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale dneska jsem koupila tu flasku tak to udelam 🙂
Ahoj ja jsem tet dělala dáreček k narozeninám pro staršího pána a je to takový kosmetický dortík ručníky mýdelko a uvnitř toho všeho jako překvapení láhev 😉
Já též, prolezla jsem různé časopisy pro ženský, o bydlení a TV mini mi leželo celu dobu pro frňákem 😅
fotku mužu poslat pokud budeš chtít
swatka jo to vim ze se dela z plinek ne? dort s hrackama na vrchu, to je pekny... 😉
no ja ho dělam normalně s ručníku a zdobím to podle toho komu se to dává takže dětem hračky dospělí třeba umělé květiny atd. a dovniř se vlastně zabalí co kdo chce tet jsem tam pravě davala tu láhev ..nebo sprchový gel je to různe..
to nikdo nic nebalite? 😲