Balanční kameny Stapelstein. Máte zkušenost?

zrzinda
30. dub 2023

Pěkný den, mate je někdo doma? Vyskočila na mě nedávno reklama, hodně se mi libi, ale mám trochu strach, jestli to za ty peníze stoji. Pořizovací cena je dost vysoka.
Mate? Používáte? Jste spokojene?

barunka1408
30. dub 2023

Tady se pripichnu a pockam na zkušenosti. U nás frci puzzle od muffik. Fakt si s tim hrají denně a já i manzel si po tom projdeme taky nesčetněkrát za den, je to prijemna masaz na nohy. Nejlepší je najít místo kde to můžete mít rozloženy nonstop. Ty kameny mě taky zaujali, ale ta cena je teda úlet 🙈.

milusina
30. dub 2023

Teda to je peněz.Primou zkušenost nemám,ale za mě je lepší koupit víc různých věcí,aby mělo dítě nebo samozřejmě i dospělý co nejvíce "prostředí.My jsme synovi a vlastně i nám koupili mega set od Orteku a 4 balanční polokoule ze Sportisima.K tomu má ještě moji balanční čočku.Moc ho to baví,protože je toho hodně a staví si různé dráhy.Stabilne to máme rozložené na ceste z pokojíčku do ložnice,takže přes to všichni několikrát denně přejdeme,takže za mě to byly skvěle investované peníze😉

eeevee
30. dub 2023

Doporučuji si dražší hračky vypůjčit na vyzkoušení - osobní vyzvednutí je v Ostravě, nebo je možnost zaslat (zasilkovnou, atd). Balanční kameny vyjdou na 210 Kč na týden - https://pujcovna-hracek.booqable.shop/