Ahoj. Jak funguje Badoo? Jde tam najít partnera nebo jsou tam jen nadrženci. 😄 Máte nějaká zkušenost ? Vyšlo vám to tam nebo někomu známému?
To ještě funguje?
Jsem netušila, že to ještě existuje. Ale jo, mezi těmi nadrženci a podivíny jsem si tam v roce 2012 našla svého současného chlapa. Ovšem nebýt toho, že mi jeho fotka vyskočila na hlavní stránce a já se na něj podívala, určitě bysme se neseznámili. Byl mimo můj okruh hledání 😁
Našla,jen tomu předcházelo x nadrženců a debilů. Aplikaci jsem 2x smazala, měla jsem těch hnusáků dost...
Ale naštěstí do třetice - 5 let štěstí❤️
Byla jsem na badoo i seznamce. Obojí na stejné brdo - samý úchylák. Sešla jsem se i s jedním, co byl v reálu velký podivín. Pak jsem, po 2 letech aktualizovala inzerát na seznamce a napsal mi chlap, že mu kolega ukázal můj inzerát a že su žena pro něj. Já hledala do 50km, on byl 60. Na seznamce neměl inzerát, založil si účet kvůli mně. Jsme spolu 4roky a v létě máme svatbu 😊 Jde tlna netu najít partnera, ale je to strašně těžké.
Jo a ještě mě tak napadlo. Kdysi v roce 2011 mi tam psal jeden klučina o 3 roky mladší než já. Sešla jsem se s ním a byl to opravdu zoufalec. Po rodičáku jsem pracovala chvilku v knihkupectví, kde se mnou pracovala ještě starší ženská, než jsem já. A i ona měla s tímhle týpkem rande. Jen tedy kluk se přesunul z Ústí nad Labem do Prahy a ona se s ním sešla o 7 let později než já 😁. No tak jsme ho spolu pěkně zdrbaly 🤣
Už je to tedy 11 let, ale našla jsem si tam manžela. Máme hezké manželství a malou holčičku. Bylo to první a poslední rande, hodně jsme si sedli. Asi jsem měla štěstí. Co je tam za případy teď, nevím.
Mám z badoo manžela 🥰 ale nejdřív byli sami úchylové🤭
Ano ,našla jsem a jsme spolu už 3 roky .
Kamoska tam našla manžela… já akorát ty co chtěli pouze sex, nebo byli nějak mimo 🤣a jeden me pak pronasledoval neskutečně☹️
Našel si mě tam manžel, už to bude 11 let. Teď máme dvouměsíčního chlapečka.
Jinak před ním mi napsala spousta podivínů, někteří chlapi se zdáli v pohodě, sešla jsem se ještě s jedním, nebyl špatný, ale spíš jako kamarád.
Hele partnera můžeš najít kdekoliv, pokud jsi ochotná číst větší část nadržených keců...Já se třeba se svým chlapem seznámila před 12lety na amatérech a to nejsem žádná sexuální bohyně, chodila jsem i tam jen pokecat a občas lehce provokovat 😂 Na Badoo jsem štěstí neměla, ale třeba budeš mít štěstí 🙂
@claire90 ja se se svym taky seznamila na amaterech a nijak se za to nestydim. Chodila jsem tam pokecat zadne fotky jsem tam nemela u holky to neni problem pokud clovek ma zaludek na milion zoufalcu obcas se tam objevi nekdo normalni nasla jsem si tam i super kamose s kteryma to sice nevyslo po romanticke strance ale jako lidi jsme si sedli a obcas zajdem na pivo nebo tak.
Na badoo si nasel exmanzel svoji nastavajici takze vsichni spokojeny😁
Já jsem si tam našla partnera. Nyní jsme spolu 4 roky a máme syna. A od partnera sestra si tam našla jejího manžela se kterým má 2 děti a jsou svoji.
Ano, mám z badoo manžela :D 6 let spolu, dvě děti, takže si troufám říct, ze nám to vyšlo :D ale je fakt, ze sem teda musela fakt vybírat, na jednoho fajn chlapa tam bylo tak 100 blbcu :D segra odtamtud má taky manžela :D
Ano našla jsem..kamaráda kterého znám už 16 let a i nynějšího partnera nebo spíš on mě 🤣 Máme doma roční holčičku 🥰
Ja na jine seznamce, ale jsme ted manzele a kazdym dnem cekame syna 🥰
🤗 já jsem našla na badoo partnera a letos máme 10leté výročí. Ale souhlasím s ostatními bylo to o nervy co mi psalo za 🐷.
Ano našla před 9lety. Jsme manželé, dvě děti, statný. Ale dneska bych si asi nevybrala🤣 ségra tam momentálně je a prý dost žalostný. Takže za zk nic nedáš 😉
Jde tam najít 🙂 já tam našla manžela, kamarádka taky 🙂 obě máme dvě děti a manželství spokojené 😄
Ale pravda, že pár debilů tam bylo taky 😄
Ano, našla jsem, a to jen díky tomu, že byl v okolí na dovolené, jinak by nás nespárovali kvůli vzdálenosti. 🙂 Za pár měsíců jsem se stěhovala za ním, překopala dosavadní život a před dvěma měsíci jsme se vzali 🙂 A jsem nejšťastnější, i když vždy vyprávíme, že jsem se našli na nejbizarnějším místě 😀
Jinak jsem tam během dvaceti minut mohla napsat o ornitologické sbírce, co tam bylo úchylů 😀
Ano našla jsem🥰 a ano jsou tam i nadrženci😅 chce to protřídit