Ahoj Holky, máte někdo zkušenosti s tímto hrnečkem? https://www.drmax.cz/avent-hrnecek-prvni-skutec...
Jestli se to vyplatí koupit k naučení pití z normalního hrnečku, nebo je lepší aby dítě pilo stale z hrnečku s pítkem? Umíme pít brčkem, i z cucatka jako (Rajec)
Díky za vaše zkušenosti a poznatky k tomuto pítku 🙂
Dcera ho má, právě proto, že pít brčkem neumí. Nejdřív si pořád cpala bradu do toho víčka, takže jí voda tekla za krk, pak to z ničeho nic konečně pochopila a najednou blik a jede, z hrnečku pije krásně a hned týden nato začala krásně pít i z plastového hrnečku pro panenky, nic nevybryndá. Naučila se současně i krásně pít z klasické pet láhve. Skleničky vůbec neměla tendenci skousávat. Jinak já si ten výdaj ospravedlnila i tím, že nechci, aby měla jako základní styl pití savičky, sosátka a brčka, a přitom chci mít něco, co můžu vozit bez rizika rozlití v autě, kočárku, kabelce, atd. Taky se mi líbí, že se při pití oplachují zoubky, což při brčku nebo savičce ne. Je to důležitá součást dentální hygieny (po sladkosti a jídle napít čisté vody, aby se zuby opláchly od kyselin). Takže za sebe vůbec nelituju.
Ahoj. Ja ho koupila, ale uprimne, moc mu to s nim neslo (v roce a neco). Zkousela jsem z nej taky pit a vubec se mu nedivim, jde to fakt debilne. Malej pil dlouho z aventaku s brckem, pak dostal ve 22 mesicich hrnek s mlikem a behem dvou dnu (a par louzi) se to naucil v pohode a pije z hrnku/sklinky mnohem radsi. Ten netekouci hrnek jsem dala kamosce, chtela ho, no, jsou z nrj nadseni a mala z nej uspesne pije (ma rok). Takze nevim 😀
@ferda1992 je to zbytecne. My ho meli a byla to sranda... prvne hrnicek s brckem, to bylo ok, jakmile skutecny hrnecek, vse kolem mokre, proste hrozna sranda to vylivat.... hrnek jsem schovala a jel proste na brcku... a pak uz rovnou pije ze sklenicky (od 18m). Takze za me zbytecne utracene penize 😉
My ho mame a teda nepochopila jsem ho ani ja ani maly. Byla to pekna blbina to kupovat. Opravdu zbytecnost. STejne je potreba dite naucit zodpovedne pit tak jako tak.
Mám trochu větší a taky zatim nic moc malá s tím vždycky flákne až se celý rozpadne a vylije. Jestli máš pevný nervy, doporučuju rovnou zkoušet hrnek a mít hadr v pohotovosti a nebo snadnější variantu - to z čeho se mu dobře pije teď.
Dobře. Díky nic kupovat nebudu. 😀
Jako pít se z toho dá, to malý zvládnul rychle, akorat hned v zápětí se to naučil rozebírat!
Ahojda 🙂 Myslím, že vyhazujeme peníze za spoustu zbytečností, ale to je asi úděl nás matek 😀 Synovi jsem v roce dala tenhle hrneček s brčkem https://www.malvik.cz/Vse-ke-krmeni/Lahvicky-a-... a pak se naučil pít z obyč hrnečku úplně v pohodě. Ale asi záleží na dítěti, neteři je rok a půl a z brčka pít neumí. Asi bych to nehrotila, pokud zvládá brčko a cucátko, jsou to asi opravdu vyhozené peníze. Mojí dcerce je půl roku a už jsem ponaučená a spoustu nesmyslů zavrhuju 🙂 Prima den a ať se daří 😉