Ahoj maminky,
vy, co mate vic jak dve deti, jake auto jste porizovaly? Jake bezpecne auto se da pro vetsi rodinu sehnat a kolik se do ojeteho musi investovat? Zajimaly by mne vase prakticke zkusenosti, proto se ptam zde.
Dekuji a hezkou nedeli,
P
@cekypetra Máme nové auto Dacia pro 7 lidí, ještě s tím dobrým motorem.. použité auto mame ze zahraničí a složí nam už 13 let a je bez poruchy. Jste auto je velké riziko. Staré auto mám já pro děti ze školy, kroužky a logopedie. Či nákupu.
Máme tři děti a sedmimístného VW Sharan dovezeného z Německa. Já si ho nemůžu vynachválit,jsem s ním strašně spokojená.
Máme děti zatím jen dvě, treti mozna casem, ale auto devitimistne (dělá se i osmimistne) Ford Tourneo Custom. Je to neskutečně prakticky, teď máme poslední řadu sedaček vyndanou a je tam plno mista na kočárek, psa, kola... v případě dlouhé cesty někam nebo kempovani se dá v tom zadním prostoru na zemi i relativně pohodlne přespat. Ačkoliv jsem se mu zpočátku bránila, jsem strašně ráda, že mě přítel přesvědčil 😊
VW Touran
Meli jsme VW Sharana ted mame novou Dacii Lodgy. Do te se 3 autosedacky vejdou uplne cajk.
Ahoj, my mame Kia Ceed kombik a vsude se tvrdi, ze se do ni vejdou tri sedacky...no nevejdou. A vzhledem ktomu, ze planujeme tretiho prcka, tak resime ten samy problem... Tchan ma Toyotu Verso, kam se tri sedacky vejdou uplne s prehledem, tak uz poťoucham manzela, aby se hlasil, kdyby chtel tchan auto prodavat 😁
300.000,- za ojetejsi Ford Galaxy.
Chevrolet Orlando.
Máme VW Touran a jsme moc spokojení.
VW Touran
Citroen c4 Picasso nebo grand Picasso 🔝👍
Tatí koupil Ford Tourneo Courier - 3 sedačky se tam vejdou a má i hezký velký kufr + rakev nahoře, když jedou s vnoučatama na výlet, je to na pohodu i s kočárkem.
300 tisíc za novou Dacii lodgy, jsme spokojeni 😉
My měli na 3 děti vw Touran jako dobrý, ale mnohem pohodlnější je teď ten Ford S Max co se místa týká. Ale máme děti už 4takze se vracíme k vw je prostě vymakanejsi co se týče jízdy a všeho.
Manžel chtěl vždy velkou rodinu. Máme Peugeot Rifter RV 19, je prostornej, ale kočár stejně skladame. Uvažujeme, ze kdybychom měli další dítě pořídili bychom nějakou dodávku už. :D Já bych chtěla auto kam bych jen postavila kočár, tak jak je a zároveň měla dost místa nooo. A ne jak v našem autě c2 Mazda 6, kde když dam kočár tak tam nedám nic jinyho, a ještě musim přemýšlet jak ho umistim, aby se vešel.
My máme tři děti a pořídily jsme Citroën berlingo. Jezdím s ním hlavně já a jsem náramně spokojená.Kočár do kufru dám celý a nemusím ho vůbec skládat. Cena za ojeté byla 200 000, -.
Ahoj máme peugeot partner teepee a citroen picasso c4. Obě jsou super, prostorné, pohodlné, ojetina se dá sehnat do 150 000. Obě jsme pořizovali z auto esa. A jsme s nimi spokojený. U toho peugeota je ještě super, že jsou zadní dveře zašupovací, takže u dětí 100% pohoda, nemusíme se bát, že ty dveře obouchají, nebo někomu odřou auto. Spousta úložného prostoru.
Máme Ford S-Max a jsme maximálně spokojený. Volili jsme variantu flexifuel-da se tankovat benzín i ethanol. Je to opravdu veliké auto. Nechali jsme si ho dovést z Německa a stal 320tis.
My máme vyhlídlého VW caddy maxi
má kamarádka pro 3 a spokojení
Tři děti, Opel Zafira, jsme spokojení 🙂
Lancia Voyager
@cekypetra Nemám zkušenosti, ale známí si chvíli Ford S-Max a mít tři, také by se mi líbil 😉