Maminky, jakou navigaci máte osvědčenou, že je spolehlivá? Myslím appku. Nějaké jsem zkoušela, ale vedly mě špatně 😶 Budu teď hodně řídit a potřebuji s tím trochu pomoci od technologií 😊 Jsem naprostý hlupák co se týká orientace, problém mi dělá i mapa, ale podle navigace jsem schopná dojet na místo, pokud tedy neplácá nesmysly 😂
Taky používám waze.
mě Waze několikrát protáhla fakt hroznýma cestama typu úvoz, sad,... navíc občas vymýšlí fakt krkolomnosti, aby ušetřila 30s. v čr mi nejvíc vyhovují mapy.cz
Waze anebo máme přímo velkou navigaci garmin montana
Jednoznacne Waze
Jezdím v mobilu podle Google map
Jedine Mapy.cz 😀 jezdime na ne i v zahranici. Az na par vyjmek, kdy byly zmatene jak lesni vcela, jsou bezva spolehlive 👍🏼
já jezdím s Google maps, pro mě je to nejdostupnější varianta a občas přepnu na Waze, jakože pro srovnání.
Buď mapy.cz nebo Waze. Porovnávám.
Google maps
Mě vyhovují mapy cz. Přijde mi, že v běžné situaci volí rozumné cesty (čti "nehoní zbytečně uličkama, protože je to o deset metrů kratší") nehlásej moc zbytečností jako jsou policajti a prejetí zající na každym rohu. Co ale moc neumí je aktuální doprava - tam mají třeba 10-20 minut zpozdění, což ve chvíli, kdy roste kolona kvůli nehodě / uzavření tunelu a pod je znát.
@cilkat hlášení policajtů není zbytečnost 😀
@kakamila12 Mě vadí i když mi spolujezdec hlásí auta zprava 😉 ... prostě jakýkoliv upozorňovací zvuk v autě je pro mě zbytečný leknutí navíc 😉 .
jedině waze 🙂
Mně vyhovuje Waze👍