Aplikace navigace. Jakou zvolit do auta?🚘📲

5. říj 2024

Maminky, jakou navigaci máte osvědčenou, že je spolehlivá? Myslím appku. Nějaké jsem zkoušela, ale vedly mě špatně 😶 Budu teď hodně řídit a potřebuji s tím trochu pomoci od technologií 😊 Jsem naprostý hlupák co se týká orientace, problém mi dělá i mapa, ale podle navigace jsem schopná dojet na místo, pokud tedy neplácá nesmysly 😂

esmeralda11
5. říj 2024

Mně vyhovuje Waze👍

kakamila12
5. říj 2024

Taky používám waze.

elesse
5. říj 2024

mě Waze několikrát protáhla fakt hroznýma cestama typu úvoz, sad,... navíc občas vymýšlí fakt krkolomnosti, aby ušetřila 30s. v čr mi nejvíc vyhovují mapy.cz

drep
5. říj 2024

Waze anebo máme přímo velkou navigaci garmin montana

eleanor151515
5. říj 2024

Jednoznacne Waze

fifina86
5. říj 2024

@elesse mám to z Waze stejně 🫣

Jezdím dle Google maps.

janik01
5. říj 2024

Jezdím v mobilu podle Google map

exbordelar
5. říj 2024

Jedine Mapy.cz 😀 jezdime na ne i v zahranici. Az na par vyjmek, kdy byly zmatene jak lesni vcela, jsou bezva spolehlive 👍🏼

flying_stork
5. říj 2024

já jezdím s Google maps, pro mě je to nejdostupnější varianta a občas přepnu na Waze, jakože pro srovnání.

hennrietta
5. říj 2024

Buď mapy.cz nebo Waze. Porovnávám.

cuuza
5. říj 2024

Google maps

cilkat
6. říj 2024

Mě vyhovují mapy cz. Přijde mi, že v běžné situaci volí rozumné cesty (čti "nehoní zbytečně uličkama, protože je to o deset metrů kratší") nehlásej moc zbytečností jako jsou policajti a prejetí zající na každym rohu. Co ale moc neumí je aktuální doprava - tam mají třeba 10-20 minut zpozdění, což ve chvíli, kdy roste kolona kvůli nehodě / uzavření tunelu a pod je znát.

kakamila12
6. říj 2024

@cilkat hlášení policajtů není zbytečnost 😀

cilkat
6. říj 2024

@kakamila12 Mě vadí i když mi spolujezdec hlásí auta zprava 😉 ... prostě jakýkoliv upozorňovací zvuk v autě je pro mě zbytečný leknutí navíc 😉 .

heidi91
12. říj 2024

jedině waze 🙂

elesse
12. říj 2024

@cilkat vypnula jsem si zvuky🙂) taky to nemam rada