Aplikace Jenda. Jak tam zrušit žádost o přídavky na dítě?

dianawonder
5. srp 2024

Holky, prosím. Můžete mi některá říct jak zrušit žádost o přídavky na dítě v app Jenda? Já bohužel ty šílený lejstra na potvrzení o příjmech nevyplním, nikdo doma nechápe jak to vyplnit 😔 Je to pro mě čínská vesnice a na ÚP řeknou ať si to vyplním podle vzoru ale k čemu mě je když je to vzor který neříká nic o osobě partnera jehož přijmy mají být doloženy🤦🏼‍♀️
Já teď prostě nevím jak tu žádost zrušit...

lencaa11
5. srp 2024

@dianawonder a není škoda to rušit co třeba najít video kde je přesně popsáno jak vyplnit lepší je klasické papíry podat je to lepší

dianawonder
autor
5. srp 2024

@lencaa11 No já si právě ty papíry vytiskla s tím že to oskenuju a přiložím. Jenže to je tak strašně složitý a pro mě nepochopitelný že necím co s tím. Vzor je mi prd platnej když to není stejný jako případ konkrétní osoby 😔

tyname
5. srp 2024

A nemáte v okolí třeba nějaké mateřské centrum nebo něco podobného, kde by poradili či pomohli s vyplněním?

konidana
5. srp 2024

@dianawonder pokud je partner zaměstnanec, nebo i OSVĆ, tak tam místo toho stačí nahrát papír s podpisem, že souhlasí s tím, aby si jeho příjmy zjistili sami u zaměstnavatele nebo z posledního daňového přiznání. A uvést údaje toho zaměstnavatele nebo příslušného finančáku, kde podával daňové přiznání.

dianawonder
autor
5. srp 2024

@konidana Ahaa, to by bylo nejlepší. Zkusím to pozjistit. Díky

konidana
5. srp 2024

@dianawonder normálně jsem napsala volně větu, že manžel je OSVČ a at si údaje zjistí na příslušném finančáku a že jiné příjmy nemá. To jsem jim tam ofocené nahrála a hotovo

dianawonder
autor
5. srp 2024

@konidana No, manžel je zaměstnanec na HPP tak já to nejak pozjišťuju a snad to půjde. Ty papíry jsou pro mě jak z jinýho světa 🤦🏼‍♀️