Antikoncepce, s čím máte zkušenost?

calvac
9. dub 2018

Potrebuji vase zkusenosti. Hledam vhodnou antiko, prasky nemohu kvuli jatre,po naplastech Evra jsem nabrala tolik vody,ze jsem mohla menit satnik,tak nevim. Mate nektera zkusenost treba s podkoznim implantatem nebo s necim jinym? Nebo jsou prasky,ktere zatezuji jatru minimalne a nezadrzuji vodu? Nebo uplne jina antiko?

jednaholkaa
9. dub 2018

@calvac Ahoj, ted jsem cetla o Lady Comp, to me prislo super! Kdybych potrebovala antikoncepci tak bych do toho sla. Me teda vzdycky stacila prerusovana s...

konidana
9. dub 2018

Co třeba tělísko -nehormonalní

calvac
autor
9. dub 2018

@jednaholkaa lady comp je super,ale ta cena!! Diky za tip.

calvac
autor
9. dub 2018

@konidana aha,neznam,nevite,jaka je asi cena?

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
konidana
10. dub 2018

@calvac nitroděložní tělíska jsou dva druhy - s hormony (např. Mirena) nebo nehormonální. Tělíska se zavádí většinou na 5 let. Nehormonální tělísko nejlevnější (s mědí) stojí cca 800Kč nebo jsou nehormonální tělíska s drahými kovy (stříbro, zlato - obojí působí i protizánětlivě/antisepticky) a ty stojí cca 1500Kč.

evakaspar
10. dub 2018

Já ted náhodou narazila na nové nitroděložní nehormolántí tělísko, ale není to dnana nemá to pevný tvrdý tvar a dost mě zaujalo, protože antiko taky nemohu danu bych nesnesla a ted jsem po třetí těhu a další mimi už ne, podvaz nechci. Ale toto vypadá fakt dobře.
http://nitrodeloznikulicka.cz/

evakaspar
10. dub 2018

@ttm v uk je to běžně dostupný přístroj za pár peněz, ale tady v česku je to celkem problém, je to tu šíleně drahé a hlavně skoro nedostupné. Jestli máte tip kde sehnat za normální cenu sem s ním.

maii
10. dub 2018

Telisko (bacha na hormonalni, ac ma mene hormonu, i ty jdou do jater. Evra to samy. Porad se s lekarem). Nuvaring (zase hormony). Pesar. Symptotermalni metoda. Kondom. Vazektomie.

maii
10. dub 2018

@evakaspar 300-400 liber ti prijde jako par penez? Jinak koupit se da v cr ze zahranici, komplikuje to akorat vyssi postovny a obtixny servis.

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
evakaspar
10. dub 2018

@ttm já taky ne a nevím zda by se tomu dalo věřit, mě zajímá ta nitrodelozni kulička, tu bych snesla, ale nikde ještě nejsou recenze a zkušenosti. Protoze Danu ani mirenunu nesnesu.