Potrebuji vase zkusenosti. Hledam vhodnou antiko, prasky nemohu kvuli jatre,po naplastech Evra jsem nabrala tolik vody,ze jsem mohla menit satnik,tak nevim. Mate nektera zkusenost treba s podkoznim implantatem nebo s necim jinym? Nebo jsou prasky,ktere zatezuji jatru minimalne a nezadrzuji vodu? Nebo uplne jina antiko?
Co třeba tělísko -nehormonalní
@jednaholkaa lady comp je super,ale ta cena!! Diky za tip.
@calvac nitroděložní tělíska jsou dva druhy - s hormony (např. Mirena) nebo nehormonální. Tělíska se zavádí většinou na 5 let. Nehormonální tělísko nejlevnější (s mědí) stojí cca 800Kč nebo jsou nehormonální tělíska s drahými kovy (stříbro, zlato - obojí působí i protizánětlivě/antisepticky) a ty stojí cca 1500Kč.
Já ted náhodou narazila na nové nitroděložní nehormolántí tělísko, ale není to dnana nemá to pevný tvrdý tvar a dost mě zaujalo, protože antiko taky nemohu danu bych nesnesla a ted jsem po třetí těhu a další mimi už ne, podvaz nechci. Ale toto vypadá fakt dobře.
http://nitrodeloznikulicka.cz/
Telisko (bacha na hormonalni, ac ma mene hormonu, i ty jdou do jater. Evra to samy. Porad se s lekarem). Nuvaring (zase hormony). Pesar. Symptotermalni metoda. Kondom. Vazektomie.
@calvac Ahoj, ted jsem cetla o Lady Comp, to me prislo super! Kdybych potrebovala antikoncepci tak bych do toho sla. Me teda vzdycky stacila prerusovana s...