Anonymní dotazy vs. odpovědi

amazonkajanik
24. zář 2020

Si tak říkám,dámy, že když už máme tu možnost vkládat anonymní dotazy,tak když už je to na "tělo " viz jedna ohledně sexu a pomůcek,že by nebylo špatné,mít možnost i anonymně odpovědět 🤔😉
Myslím,že je tu spousta maminek,co by rádo odpovědělo,ale nechtějí být ztotožněné,páč tu mají i známé. I za tu cenu,že kdyby chtěl někdo reagovat a neměl by v podstatě komu ...

hanulkaha
24. zář 2020

Naprosto souhlasim... Taky uz jsem nekolikrat psala komentar a nasledne mazala, protoze uz to nebyla vec, kterou bych potrebovala troubit do sveta a pak cekat, kolik znamych si to precte, i kdyz bych rada odpovědí pomohla, poradila...

olga_
24. zář 2020

Občas píšu do SZ, což ale samozřejmě u anonymních dotazů nejde.

amazonkajanik
autor
24. zář 2020

@hanulkaha přesně! Někdy je to fakt na tělo,sama jsem jednou dávala anonymko
Je fakt,že jsme se dost shodly,že je nás víc,ale ty,které odpovídaly musely už samy za sebe ...

mourovatakocka
24. zář 2020

@amazonkajanik Taky už mě to napadlo, ale jsem ráda, že ta možnost není. Do určité míry jsou tu už mnohé dámy provařené a já chci vědět, s kým mám v diskuzi tu čest 🤔 Myslím, že by to pak bylo dost nepřehledné.

klokanka31
24. zář 2020

@amazonkajanik Jo to mě taky napadlo, že by byla super možnost odpovědět anonymně ☺ spousta lidí neodpoví/neporadí tak, jak si to myslí, a nebo jo, ale ne za sebe, ale jako za kamarádku. Například: "Já a milenec? Nikdy! Ale taková moje kamarádka... " 😄

te_reza
24. zář 2020

No koukám na tu "sex" diskuzi a teda nvm no, asi ani v anonymitě, to snad nediskutuju ani s kámoškou

agneska7
24. zář 2020

Jj to by chtělo zavést už párkrát se mi stalo že bych ráda odpověděla ale nerada pod mojim jménem 😁

amazonkajanik
autor
24. zář 2020

@te_reza to byl jako příklad,četla jsem to a říkala si"kdo a jak na tohle sakra odpoví?!"

krtcice
24. zář 2020

Zrovna teď asi před 3 dny jsem nad tím přemýšlela. Jak by to bylo super kdyby byla možnost anonymně odpovědět.

michaela666
24. zář 2020

Já teda ještě ani nepřišla na to, jak zadat anonymní dotaz 😀 Možná naštěstí pro vás dámy, na začátku těhotenství jsem byla ze všeho tak vyhukaná, že bych se ptala na dost blbostí 😀

amazonkajanik
autor
24. zář 2020

@mourovatakocka jako,když je to troll ,to už je těžký,ale ty si zpravidla dělají prču od začátku a hlavně jsou průhledný. Když někdo rozjede diskuzi,ma kterou budou vážné odpovědi a sem tam přistane nějaká ptákovina,to se nějak podá,ale když je to zhovadilost od začátku a my jak blbky rádíme,to je horší ...

amazonkajanik
autor
24. zář 2020

@michaela666 jednou jsem litovala,že jsem nedala anonym. Za 1. Jsem to špatně napsala a za 2. To byla v podstatě blbost ale bod 1 způsobil,že jsem to jakože myslela vážně😂🤣takže z úvahy bylo,že jsem totální exot 😂😂😂

gracinka7
24. zář 2020

Tak nějak. Neodpověděla jsem nijak konkrétně a zakladatelka po mě chtěla podrobnosti 🙈