Si tak říkám,dámy, že když už máme tu možnost vkládat anonymní dotazy,tak když už je to na "tělo " viz jedna ohledně sexu a pomůcek,že by nebylo špatné,mít možnost i anonymně odpovědět 🤔😉
Myslím,že je tu spousta maminek,co by rádo odpovědělo,ale nechtějí být ztotožněné,páč tu mají i známé. I za tu cenu,že kdyby chtěl někdo reagovat a neměl by v podstatě komu ...
Občas píšu do SZ, což ale samozřejmě u anonymních dotazů nejde.
@hanulkaha přesně! Někdy je to fakt na tělo,sama jsem jednou dávala anonymko
Je fakt,že jsme se dost shodly,že je nás víc,ale ty,které odpovídaly musely už samy za sebe ...
@amazonkajanik Taky už mě to napadlo, ale jsem ráda, že ta možnost není. Do určité míry jsou tu už mnohé dámy provařené a já chci vědět, s kým mám v diskuzi tu čest 🤔 Myslím, že by to pak bylo dost nepřehledné.
@amazonkajanik Jo to mě taky napadlo, že by byla super možnost odpovědět anonymně ☺ spousta lidí neodpoví/neporadí tak, jak si to myslí, a nebo jo, ale ne za sebe, ale jako za kamarádku. Například: "Já a milenec? Nikdy! Ale taková moje kamarádka... " 😄
No koukám na tu "sex" diskuzi a teda nvm no, asi ani v anonymitě, to snad nediskutuju ani s kámoškou
Jj to by chtělo zavést už párkrát se mi stalo že bych ráda odpověděla ale nerada pod mojim jménem 😁
@te_reza to byl jako příklad,četla jsem to a říkala si"kdo a jak na tohle sakra odpoví?!"
Zrovna teď asi před 3 dny jsem nad tím přemýšlela. Jak by to bylo super kdyby byla možnost anonymně odpovědět.
Já teda ještě ani nepřišla na to, jak zadat anonymní dotaz 😀 Možná naštěstí pro vás dámy, na začátku těhotenství jsem byla ze všeho tak vyhukaná, že bych se ptala na dost blbostí 😀
@mourovatakocka jako,když je to troll ,to už je těžký,ale ty si zpravidla dělají prču od začátku a hlavně jsou průhledný. Když někdo rozjede diskuzi,ma kterou budou vážné odpovědi a sem tam přistane nějaká ptákovina,to se nějak podá,ale když je to zhovadilost od začátku a my jak blbky rádíme,to je horší ...
@michaela666 jednou jsem litovala,že jsem nedala anonym. Za 1. Jsem to špatně napsala a za 2. To byla v podstatě blbost ale bod 1 způsobil,že jsem to jakože myslela vážně😂🤣takže z úvahy bylo,že jsem totální exot 😂😂😂
Tak nějak. Neodpověděla jsem nijak konkrétně a zakladatelka po mě chtěla podrobnosti 🙈
Naprosto souhlasim... Taky uz jsem nekolikrat psala komentar a nasledne mazala, protoze uz to nebyla vec, kterou bych potrebovala troubit do sveta a pak cekat, kolik znamych si to precte, i kdyz bych rada odpovědí pomohla, poradila...