Angína, cepy v krku

renyy
26. čer 2017

Ahoj holky, mám takový dotaz, asi to sem úplně nepatří ale nevím koho bych se už zeptala 🙂
Mám angínu, antibiotika od středy a ted je pondeli a mam pocit ze nejak extra nezabraly (penicilin) ,hlavně mi delaji starosti cepy v krku, měla jste některá někdy? :( mám strach aby to nebyl absces.. už nevím co mám dělat, nemůžu moc polykat a nejedla jsem pořádně snad týden. Neměl tu někdy někdo náhodou ten absces? pokud ano prosím napište mi jaké byly příznaky a hlavně jaká byla léčba. děkuju

sahrazad1
26. čer 2017

Ahoj, cepy na mandlich mam co chvili, ale u me nesouvisi s anginou ( Jsou z duvodu intolerance mleka- to kdyz chut prevladne nad rozumem 🙂). Zkus kloktat spon slanou vodu, jde i Florsalmin ( puvodne na afty) , nebo se zeptej v lekarne. Cepy si jinak muzes vymackat, napr uchostoury 🙂 Ale je divne, ze atb jeste nezabraly :/ tohle mel jednou muj kolega v praci, anginu, teploty. A atb taky nezabiraly. Nakonec z anginy byla infekcni mononukleoza. Ale to by ti lekar pri nezabrani atb urcite vzal krev. Brzke uzdraveni!

zmrzlinka
26. čer 2017

Skus ORL jestli se Ti to nezdá.