Ahoj holky,
píšu zde dotaz ohledně amerických vojáků z Německa kteří si při svém pobytu v zahraničí hledají ženu/holku.Jaký na ně máte všeobecný názor?Já se setkala spíše s negativními komentáři typu: vojáci jsou prasata,chtěji jen s•x,neumí se chovat,co američan to arogantní člověk,mají blbou mentalitu....Já si ze srandy založila seznamku,po 5ti letech manželství zase žiju a nic vážného teď nehledám,spíš jen někoho na strávení příjemného času.Ne že si jen užiju a pošlu ho domů ale hned s někým žít a plánovat nic víc taky nechci.Manžel byl neplodný takže děti nemám a o víkendech hodně pil a nakonec i podváděl.Trvalo to rok a už jsem to nedávala.Píšu si právě s US vojákem a beru to i jako rozvoj angličtiny,konverzace s rodilým mluvčím je fajn.On hledá delší vztah,tedy údajně...A chtěl by přijet tak přemýšlím jestli na to kývnout.Přeci jen,setkání s někým novým a ještě mluvit v cizí řeci mě trochu znérvozňuje.
@lipline jako ze mema 50 eur na listek ?
Tady bych byla hodně opatrná.
@veronicka89 je toho všude plno, o těchhle podvodech...
Presne, hlavne mu neposilej zadne penize, jinak budes celebrita na Novinky.cz 😂
Ale - co my ti tu poradime, nic 😊 Muze i nemusi to byt spatny clovek, ale to nezjistis, dokud ho nepoznas 🙃 Uzij si to a bud opatrna! ❤️
Tohle bývají často podvody, vymámí z tebe peníze na lístek a kde co všechno. Tak pozor na to.
Jak psaly holky, na 99,9 % to bude podvodník s úmyslem vylákat od tebe peníze.
https://cz.usembassy.gov/cs/pozor-na-podvod-ame...
https://www.policie.cz/clanek/legenda-americky-...
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-dalsi-fales...
Tohle je podvod.
Mám ho i na instagramu,má tam videa i fotky s rodinou a přáteli atd. takže skutečný je.Jinak o těch podvodech vím ale vím že oni peníze mají a kolikrát bydlí i v pronajatých barácích po Německu u těch základen.Takže bych nedala ani korunu.Zkusit se sejít asi můžu,ještě to promyslím... 🙂
Ne není skutečný. Tomu nevěř.Je to podvod.
Ježiš my jsme tak hloupé plemeno, se nedivím, že nás celá ta staletí nepustili k vládě 😀
Tak takový videa a fotky si můžu najít taky a za někoho se vydávat 🤷🏻♀️😁
Dávala bych si pozor, asi tak. Nějak nevidím důvod (teď bez urážky) proč by takový voják chtěl jet zrovna sem do ČR. Ale tak kdo ví..
Já od té základny bydlím 70 km a v DE pracuji.Když se chce vidět tak ať přijede on,je to chlap. 😀 Daleko to nemá.Uvidím...Jen mě zajímal názor jestli jste někoho taky tak poznali. 🙂
Pusťte si tohle:
Já tedy ne, každopádně držím palce ať to není podvod a třeba z toho nakonec něco i bude 🤷🏻♀️😊
@evap1 Když je někdo tak naivní a pošle peníze... 😀 Holt někdo na tohle skočí.
@lilian2111 Děkuju.Promyslím a uvidím.I to se může stát. 🙂
V té reportáži to říkají, že se vydávají i za US vojáky.. A nakonec jsou to chlapi z chatrče někde v Africe.. Abyste nebyla pak zklamaná..
Tak já s ním zkusím i videohovor,u toho moc podvádět nemůže.
Do něčeho takového bych se vůbec nepouštěla. Kamarádka si takhle ze srandy psala taky s jedním, na fb pak zveřejňovala konverzaci, jak to na ni zkouší a pořád čekala, když přijde žádost o prachy, docela to trvalo (možná měsíc dva), ale přišla.. snažil se to navléct tak, že jí potřebuje poslat nějaké věci do Čech, pak po ní samozřejmě chtěla zaplatit nějaké clo atd. Pěkně si s ním prohrála, natahovala ho, jakmile mu napsala, že ho odhalila a nic mu nepošle, už se samozřejmě neozval. Taky měl hromadu fotek i videí, vypadal celkem věrohodně. Nevěřila bych, že je to skutečný.
Jeho angličtina teda nebyla dobrá, dost často překladač a velmi brzy jí začala vyznávat lásku, jak je jediný žena jeho života.
podvádí i přes videohovor, pouští tam něco jiného a jakoby na tebe nereaguje,takže fakt pozor, mají to hodně vymakané.
Klidne si s nim pis, ale hlavne mu neposilej zadne prachy.
Já bych řekla, že je to zbytečná ztráta času a energie. Je to potom zklamání.
Mu napiš, ať si na ruku napíše dnešní datum a pošle ti fotku.
Pokud ti to nějakým způsobem dělá dobře, trénuješ angličtinu a nic si od toho neslibuješ, tak v tom klidně pokračuj, nevidím na tom nic špatného 😉 jen mu nesděluj nic osobního a jakmile bude po tobě chtít nějaké peníze na cokoliv, utni to 😉
Jinak já zkušenost mám 😉 když jsem ještě byla na škole, tak kamarádka si s jedním takovým americkým vojákem psala a světě div se, byl skutečný a dokonce jsme se s ním a jeho kamarádem - vojákem sešli v Německu. Vyklubala se z toho příjemně strávená, nezávazná noc. Pak jsme ještě chvíli udržovali vztah přes fb a postupně to vyšumělo.
Chodila jsem s americkym vojakem rok, poznali jsme se v anglii a dodnes jsme pratele, je to uz dlouhych 19 let 🙂 ziji v tzv Base, z platu jim ve vojenskych prostorech odecitaji minimalni najemne, byla jsem tam s nim prakticky porad 🙂) porad si volame, jak se maji nase rodiny atd. jestli o nej mas zajem a on o tebe, tak ostatni pujde stranou a bez podezreni. Nicmene drzim palce I kdyby to mela byt jen krasna romance 🙂))
doporučuji si projít tyhle stránky https://www.fake-scam.info/index.php/board,4.0....
spousta falešných profilů na seznamkách, FB, instagramech...podvodníci, co se seznámí se ženou a pak je oberou o prachy....spousta hlášení těchto podvodníků, příběhy...až je smutné, kolik žen naletí
Na cestu bude potřebovat peníze. Bacha na to bývají to podvody....