Ahoj všem, objednala jsem si z Alzi produkt. Poprvé v životě jsem to zaplatila předem a najednou jim vše trvá. Přijde mi, že si z lidí dělají akorát dobrý den, pokaždé když volám, řeknou mi něco jiného. V sobotu řekli, že produkt bude v neděli na prodejně. Nic. Volám tam a řeknou mi, že barva kterou chci není vůbec skladem. Odvetim, že je mi to vlastně jedno která to bude , ale že na telefon pospíchám , protože můj se mi rozbil. Tak tedy změnili barvu s tím, že další den už tam bude. A co? Opět nic! Tak mi řekli, že už určitě další den. Dnes opět nic , volám ráno, sděleno, že už je odeslány a že do 12h bude na prodejně k vyzvednutí. Opět nic. Potom mi sdělil další pan, že to vůbec ještě neodeslali a že nedokáže říct ,kdy to bude. To si fakt z lidí dělají dobrej den? Jsem fakt naštvaná. Jaké máte zkušenosti z Alzou? Musím říct, že v tom mají evidentní bordel.
Všechny zkušenosti skvělý.
Akorát že, nikdy jsme neplatili předem, vždycky při odběru, máme ji skoro za rohem, takže... nám to přišlo v pohodě, i co se týká vrácení zboží, nikdy nic, jakože problém.
U tebe si myslím, že hlavní problém nastal, když ti jakože měnili objednávku, paradoxně, kdybys ji stornovala a provedla novou, bylo by to rychlejší.
U těchto velkých hráčů (Alza, mall, datart...) základní pravidlo nikdy neplatit nic předem. Pravá ruka tam neví, co dělá levá a jak mají prachy, je s nimi těžké pořízení.
My jsme měli vždycky dobrou zkušenost, ale teď před Vánoci to bylo peklo. Doručení věcí skladem do Alzaboxu místo za 24 hodin až třeba za 14 dní (obden poslali sms, že nestíhají), jednou mi psali, že věc, co jsem si objednala a byla na skladě, už vůbec není. Tak se možná ještě po Vánocích nesrovnali.
Alza letos totalne selhala. Objednala jsem zacatkem listopadu knizky, objednavku mi rozdelili na dve a pak mi jednu v tichosti a bez upozorneni zrusili, protoze jedna polozka z deseti nebyla skladem. Prisla jsem na to cirou nahodou pri kontrole objednavky v mailu. Nastesti to bylo jeste v dobe, kdy nebyl takovy vanocni napor a penize mi vratili obratem. Zacatkem prosince objednavka na dobirku a za dva dny doma. Sousedce prislo po 14 dnech neco uplne jineho. Jak to dopadlo, nevim. Kazdopadne heureka a facebook jsou plne nastvanych recenzi, takze asi tak.
My z Alzy kupujeme potřeby pro malou (pleny, sunar, přesnídávky), občas i nějakou knihu, a nikdy problém nebyl.
Nakupujeme na Alze opravdu hodně (každý měsíc), vše platíme předem a nikdy problém, naopak vše bleskově vyřízeno. Včera objednávka 10 druhů zboží, včera zaplacena, včera předána dopravci.
Z alzy kupuji casto, platim vzdy predem, vesmes ok.. ALE jednou se mi stalo presne to, co tobe. Kazdy den mi tvrdili neco jineho az nakonec po tydnu mi rekli, ze sorry, nemaji to. Byla to pracka, stara se rozbila, nrz pak jiny eshop dovezl novou, bylo to celkem 9 dnu bez prani... Fakt peklo. Byla jsem tak nastvana. Takze to zrus, penize vrati. Ale bacha, daji ti dobropis a pak musis zavolat, ze chces penize z dobropisu a ne jen dobropis. Ja cekala a cekala a az pak mi nekdo na te infolince toto vysvetlil.
Objednavam vše jen přes Alzu. Nikdy žádný problém!
Ale dávám platbu až na miste při vyzvedavani zboží
Ale je pravda, ze poslední objednávka jim také trvala a přišla až o 4 dny déle než měla. Ale vykompenzovali to tak, ze samozřejmě se omluvily a ještě poslali poukaz na další nákup !
Nemám tudíž žádné špatně zkušenosti
Já mam jen ty nejlepší zkušenosti,někdy platba předem někdy ne..ale vždy rychle vyřízení,přes net,u výdeje..absolutní spokojenost..
Jś jsem spokojená, nikdy jsem neměla problém. Před vánoci jsem objednávala nějaké dárky na poslední chvíli, a dostala jsem všechno a včas. Platím vždy předem (abych nemusela platit dopravu).
Co jsem četla na FB na stránkách Alzy, totální propadák, průser.. bylo to tedy před Vánoci, kdy byl velký nápor a i expres objednávky do druhého dne šly přes týden. Teď bych věřila, že už se srovnali a mají zas vše pod kontrolou, ale jak koukám, to je fakt jednání úplně šílený. Pokud by ani zítra zboží nebylo, zrušila bych to a koupila jinde. Problém je, že ti peníze třeba hned zpět jen tak nepřijdou, takže je to takový na prd 🙄
Já jsem kupovala hodinky u Datartu, poslala jsem 12tisic předem a naštěstí za 2dny přišly.
Včera odpoledne o půl páté objednáno, dnes kolem půl třetí v Alzaboxu vyzvednuto. Vždy platím předem a nemůžu si stěžovat.
Nám před Vánoci řekli, že objednávka bude v sobotu. Kurýr volal v pátek. Přítel sešel dolů a kurýr mu řekl, že se mu to nevešlo do auta, že to přivezou v sobotu. Tak jsme čekali a přijeli v neděli. :D
Tak objednavku stornuj a kup telefon jinde. Ja nenavidim jejich vsudypritomne reklamy, takze je nepodporuju. Manzel u nich obcas něco koupí a nikdy nemel problem. Recenze vsech eshopu najdes na Heureka.cz