Allegro. Bylo vše v pořádku?

alex97
2. srp 2023

Objendval někdo už? A bylo vše v pořádku?

pampeliska1313
2. srp 2023

Já jsem objednavala synovi hračku, došlo v pohodě, ale teda trvalo to přes dva týdny, asi 17 dní? a ještě mi to pak hodili do jinyho boxu, protože ten můj byl plnej. To beru, že se stane, jen mě to štvalo:D teď bych už objednavala s větším predstihem..

betysch
2. srp 2023

Ano.Zásilka došla do 7dnu vše bylo OK.

boruvkovykoblizek
2. srp 2023

Allegro je platforma, koukejte na hodnocení jednotlivých e-shopu a prodejců. Zboží se kůže prodávat jak nové/použité. Doporučuji zadat do filtrů. Za mě spokojenost s nákupem přes PL e-shopy s dětským zbožím. České e-shopy předražené a stejně přeprodávají od PL kolegů 🙂
Pokud mate v planu více objednávek, doporučuji zaplatit za 299kč Allegro Smart a poštovné od určitě částky (tebe 300kč) máte u spousty e-shopů zdarma.

renatka16
2. srp 2023

akorát mi včera došel první balíček. chtěla jsem, aby došel co nejdřív,tak jsem vybrala prodejce z PL. a předem jsem koukala na hodnocení prodejce.
dopravu jsem neplatila, měla jsem možnost u první objednávky aktivovat allegro smart zdarma, kdy můžu využít 5x dopravu zadarmo 🙂
a včera mi akorát došel e-mail :
Milý zákazníku,
Nyní můžete sdílet Allegro se svými přáteli. Pošlete jim odkaz na pozvánku, abyste oba mohli získat 200Kč kupón 🎁, tak kdyby si chtěla, můžeš mi poslat do SZ email a já ti mohu pozvánku poslat 🙂

mirusiiia
13. říj 2023

objednávala som už niekoľko krát, dokonca som si predlatila aj dopravu zdarma na celý rok, za mňa zatial super, nemala som zlú skusenosť, samozrejme treba dbať na jednotlivých predajcov a pozerať recenzie, čo je za mna ešte skvelé sú kuponiky, ktoré často zvyknú dávať (napríklad 200Kč za nákup nad 300Kč) ked napríklad niekto vytvorí registráciu cez váš link a urobí prvý nákup tak dostanete obaja kupon

mirusiiia
Autor odpověď smazal
Zobraz