Objendval někdo už? A bylo vše v pořádku?
Ano.Zásilka došla do 7dnu vše bylo OK.
Allegro je platforma, koukejte na hodnocení jednotlivých e-shopu a prodejců. Zboží se kůže prodávat jak nové/použité. Doporučuji zadat do filtrů. Za mě spokojenost s nákupem přes PL e-shopy s dětským zbožím. České e-shopy předražené a stejně přeprodávají od PL kolegů 🙂
Pokud mate v planu více objednávek, doporučuji zaplatit za 299kč Allegro Smart a poštovné od určitě částky (tebe 300kč) máte u spousty e-shopů zdarma.
akorát mi včera došel první balíček. chtěla jsem, aby došel co nejdřív,tak jsem vybrala prodejce z PL. a předem jsem koukala na hodnocení prodejce.
dopravu jsem neplatila, měla jsem možnost u první objednávky aktivovat allegro smart zdarma, kdy můžu využít 5x dopravu zadarmo 🙂
a včera mi akorát došel e-mail :
Milý zákazníku,
Nyní můžete sdílet Allegro se svými přáteli. Pošlete jim odkaz na pozvánku, abyste oba mohli získat 200Kč kupón 🎁, tak kdyby si chtěla, můžeš mi poslat do SZ email a já ti mohu pozvánku poslat 🙂
objednávala som už niekoľko krát, dokonca som si predlatila aj dopravu zdarma na celý rok, za mňa zatial super, nemala som zlú skusenosť, samozrejme treba dbať na jednotlivých predajcov a pozerať recenzie, čo je za mna ešte skvelé sú kuponiky, ktoré často zvyknú dávať (napríklad 200Kč za nákup nad 300Kč) ked napríklad niekto vytvorí registráciu cez váš link a urobí prvý nákup tak dostanete obaja kupon
Já jsem objednavala synovi hračku, došlo v pohodě, ale teda trvalo to přes dva týdny, asi 17 dní? a ještě mi to pak hodili do jinyho boxu, protože ten můj byl plnej. To beru, že se stane, jen mě to štvalo:D teď bych už objednavala s větším predstihem..