Zdravím, sledoval někdo dění kolem Alfieho? Jaké jsou vaše názory?
Já to tak nechápu, včera jsem celý den probrecela, mám 6 měsíčního kluka a ta představa. Nechápu, proč je nemohli převést do Itálie. Dle mého názoru, doktoři něco zvrtali a nechtěli, aby to vyplulo na povrch. Jinak mi to nedává smysl. Dle ruznych článku si myslím, že nebyl na tom tak zle jak říkali. Dle mne umřel na vyhladovění a dehydrataci
Je to šílený.... nechapu co to maji za zakony. Ale jedna věc je jak to prezentují media a druhá jak to doopravdy bylo.
No každopádně, ať byl jeho skutečný stav jakýkoli, Itálie mu udělila občanství. Britský soud nařídil usmrtit občana jiného státu. Tohle mi připadá šílené. Chápu, že rodiče se, po dvou letech boje, už v podstatě nemohli racionálně rozhodnout. Pokud byla možnost ho převést do Itálie a britské daňové poplatníky by to nic nestálo, nemělo to být zakázáno.
Nechápem ako je možné že ho odpojili od prístrojov. Eutánázia je v Anglicku nelegálna a je považovaná za vraždu.
Je mi to strasne lito. Je mi lito rodicu a nechapu to. Jak se tohle muze vubec stat?