Ahojky holky,je to asi pitomá otázka a možná i osobní,ale chtěla bych se zeptat,vy které ste těhotné jak to máte v sexuálním životě s partnerem.?Než jsem otehotnela tak pritel byl aktivnější v sexu a teď sotva 1 za tejden.Myslite že to je tím těhu,že mu to vadí nebo ho to takhle nebaví,nebo ho nepritahuji.Kdyz uz má nato dojít tak mu klesne,tak už si nevím rady.Nikdy se tohle nedělo. ☹ Snad se nebudete zlobit,že takhle píši,ale docela mě to trápí,když to takhle nikdy nebylo.
Důvodů může být spousta, nejlíp uděláš, když o tom promluvíš s ním.
@bayt asi ju,asi to berou jinak než my ženský.Nam některým co mají chlapy s briskama,tak nám to nevadí ale asi když my je máme tak to není to naco jsou zvyklý
@malenka3 on právě není ten tip co by o tom rád mluvil,když se snažím nahodit tohle téma tak moc nechce komunikovat
A ptala ses ho čím to je? Měla jsem taky obavy, ale můj manžel se prostě hrozně bojí, že tím nějak miminku ublíží...
Kazdy chlap je jiny. Spousta se jich obava aby te nevycerpavali nebo nevyvolali porod 🙂 Nebo prave jak se pise vys-neublizili miminku.
Nekdy uz proste v tobe vidi vic matku nez milenku...Ja mam doma bohuzel opacny problem... 🙂
Během těhotenství jsem sex nechtěla a neměla. Chlap měl pochopení.
Je to individuální. Ber v potaz i jeho vytížení, horko venku, prostě to jen nemusí jít. Nicméně asi takto. Otec mě první dcery se mnou počal a další sex byl až po šestinedělí. Myslela jsem, že to takhle je normální, kvůli případným rizikům. Teď jsem ve 35t, mám jiného partnera a sex je dle chutě a stavu. Těhotenství ho neodpuzuje, spíš má strach, aby se něco nepo. Já zas tolik chutí už nemám, ale kvůli němu se většinou donutím, ikdyz s tou rozlohou velryby to už chce dost vynalézavost a opatrnost. Víceméně je teď frekvence 1x týdně nebo za dva týdny.
Je potřeba s partnerem komunikovat, pokud nemá on tu potřebu, máš ji ty - však ti může odpomoci i jinými způsoby. Fakt je to hodně o komunikaci. Přišla jsem na to před 4lety. ❤ Držím palce 👌👍
Jesem 6m.a muj partner chce pořad sex a ja taky bříško mu nevadí.Ale že o tom nechce mluvit je mi lito mi si řikame vsechno co sa tíka jako o sexu
A co Ti odpověděl on?...
My jsme spolu spali úplně stejně jak předtím až do porodu.
@pipi_puncocha snažila jsem se zeptat,ale odpověď je jen hmmm a zase čučí do telefonu na instagram na holky co maj luxusní postavy,asi mu vadí moje postava teď
@sister05 spíš to bude mojí postavou,nemám svých 58kg á nemůžu si brát na sebe věci co dřív že jsem vypadala dobře,když kouká na instagram tak tam jsou holky s luxusním postavama í dobře oblikle,tak to bude asi mojí postavou.
@nikynikol25 to, ze partner nechce behem tehu styk je bezne (nebo od urcite doby), pripadne, ze omezi cetnost... ale to co pises o instagramu, ze cuci na jine, to uz normalni neni...
Na fotkach mas jen pupik a jinak si hubenour, postavou to nebude. Dole je to vic prokrveny, jiny, nemusi mu to bejt prijemny.
@priefi právě to normální není si myslim
@makronka222 tak už má dvě dcery z předchozího vztahu,tak nevím ale to byl o dost mladší než je teď.No uvidím co bude dál a hlavně i po porodu.
Naštěstí se mnou stále spí stejne jako před. 🙂 Máme poměrně častý sex, v prvnim trimestru trochu min, pac jsem odpadala únavou v 8. 😀 Ale kamarád mi třeba říkal, že když byla jeho žena těhotná, tak se sexu s ní taky vyhýbal. Ne, že by m7 přišla nesexy nebo se bál, že dítěti ublíží, ale že mu prostě přišlo divný ho tam strkat, když je uvnitř zivej člověk. 😀 Těžko říct, co mají chlapi v hlavě. Větší problém bych viděla v tom, že se s tebou o tom nechce bavit. To by měl.
Prvni tehotenstvi super, ja chut pritel chut, druhe nocni mura a pri slove sex jsem mela osypky a manzel nadrzenej a deprimovanej...ted mam uz rocniho drobka a sex se porad nekde toula...neni cas a kdyz je cas a chut manzel, je na turnuse a kdyz se vrati jsou cervene dny...nebo dite/deti jsou nemocne a ja vycerpana a nachcipana taky...ale verim ze se to zlepsi stejne jako moje spankova deprivace
@nikynikol25 Pro většinu mužů není těhotenské břicho úplně rajcovní, je to normální... Třeba má i strach, aby neublížil miminku.