Ahoj lidi, je mi 15 a měla jsem svůj první sex. Poradíte, prosím?

anonym762
9. čer 2024

No kondom byl to ano! Ale jak jsem je kontrolovala tak jeden z nich byl špatně nasazen..a ano použili jsme dva kondomy. Ten druhý kondom byl v pořádku, v kondomech nevím zda to byla ejakujace nebo ne ale když jsem se ptala přítele tak říkal ze se neudělal do kondomu a ani se nesundaval ten kondom..ale spíš se moc bojím z toho kondomu co byl špatně nasazen...no a ten sex jsme měli po 2dnech mých ms:( a to mě taky moc děsí, a celkově muj cyklus je 27-30 dni..potrebuju poradit dekuji :(

luciesofiealex
9. čer 2024

Tak buď si nějaký troll který se o víkendu nudí a nebo neměj sex když nevíš jak se používají ochranné pomůcky.Na co potřebuješ dva kondomy? Navíc když to bylo dva dny po tvé menstruaci tak fakt riziko těhotenství je tak minimálni že se nemusíš bát.Ale prosím tě první si pořádně nastuduj jak se co používá,nejlépe i se svým přítelem ať i on ví a pak teprve mějte něco víc...

gruyerre
9. čer 2024

@anonym762 ty kondomy nebyly dva najednou, že ne? Předpokládám, že jste měli sex dvakrát a pokaždé samozřejmě nový kondom. Jak špatně byl nasazen? Po dvou dnech od ms s nejvetsi prdepodobností ještě plodné dny nebyly.

anonym762
autor
9. čer 2024

@luciesofiealex děkuji luci a ne ty kondomy nebyli na sobě🙂 jednou nás někdo přerušil takže jsme ten prvni sundali a dali jsme ten druhý z důvodu toho že jsme se bály že ten první prostě nejak se treba prothrl nebo tak ale ne nebylo to naraz 🙂
A z toho ze jsem psala ze mam dva dny po svych ms tak se jen obavam že něco se stane , četla jsem na internetu jak se to někomu stalo ale ja mám ovulaci až tak za 11 dni , moc se omlouvám pokud to divně vyznělo.

anonym762
autor
9. čer 2024

@gruyerre dvakrát po sobě ale ani jednou nebyla ejakujace nebo něco jiného🙂 a s tím že byl špatně nasazen tak jen ohledně stran se to týká, aspoň jsem četla že se to dava nějak ze správné strany 🤷‍♀️ a je to z duvodu toho aby tam nebyl nejaky vzduch nebo neco jineho , aby se to neposkodilo ten kondom ale ani jeden nebyl praskly nic jak se pak kontrolovalo 🤷‍♀️

anonym762
autor
9. čer 2024

@luciesofiealex +velmi se omlouvám dělala jsem to poprvé a začala jsem mít obavy zbytečné ale děkuji🙂

gruyerre
9. čer 2024

@anonym762 tak to bych se vůbec nebála

anonym762
autor
9. čer 2024

@gruyerre takže mohu zůstat v klidu?:( je to druhý den po sexu a bolí me v podbřišku docela..;(

luciesofiealex
9. čer 2024

@anonym762 ahoj Tak to se ti omlouvám špatně jsem to pochopila. A jak jsem říkala dva dny po menstruaci to je fakt tak minimálni riziko že bych se nebála

luciesofiealex
9. čer 2024

@anonym762 a druhý den po sexu určitě nemůžeš mít žádné příznaky to máš maximálně z nervu neboj

anonym762
autor
9. čer 2024

@luciesofiealex děkuji moc se mi ulevilo :( včera jsem z toho byla mimo a bylo mi jen do breku takze riziko je nízké až skoro nulové ale moc děkuji <3

luciesofiealex
9. čer 2024

@anonym762 hlavně nádech a výdech to bude dobré a fakt jak že se opakuji riziko je fakt minimální hlavně když jste měli kondom i kdyby špatně nasazený

sanoela
9. čer 2024

@anonym762 s vysokou pravděpodobností neotěhotnis, to že tě bolí břicho může být stres z té situace a i ze sexu pokud to byl tvůj první. Hlavně klid, nikdo učený z nebe nespadl. Z nasazení si hlavu nedělaj, nic v tom není😉

anonym762
autor
9. čer 2024

@luciesofiealex <3 děkuji, krásný zbytek dne!

anonym762
autor
9. čer 2024

@sanoela taky děkuji!❤

luciesofiealex
9. čer 2024

@anonym762 tobě taky ♥️

anonym762
autor
9. čer 2024

@luciesofiealex Ahoj Luci , ještě malý dotaz..a když třeba přítel ejakujoval před sexem třeba tak hodinu před?? Je teď nějaké riziko?;( zase se začínám bát...

luciesofiealex
9. čer 2024

@anonym762 hodinu před určitě ne🙂

anonym762
autor
9. čer 2024

@luciesofiealex takže ani tak mi nic nehrozí a kdyby kondom byl o neco malinko vetsi je taky riziko ? :(

anonym762
autor
9. čer 2024

@luciesofiealex a když myslíte že určitě ne tak neni riziko:(

orangutan123
9. čer 2024

@anonym762 Pokud se tak moc bojíš, evidentně ještě moc nejsi připravená....

anonym762
autor
9. čer 2024

@orangutan123 omlouvám se , že se bojím jen chci vědět že nebudu těhotná..:(

orangutan123
9. čer 2024

@anonym762 ale tady nemá nikdo věšteckou kouli. Jako s největší pravděpodobností nebudeš, ale za prvé si teda oba pořádně aspoň nastudujte jak se kondom používá a nebo to nedělejte vůbec

anonym762
autor
9. čer 2024

@orangutan123 dobře, děkuji, krásnou noc :(

miszulicka
10. čer 2024

@anonym762 promiň ale dva kondomy je hloupost to že ve škole neučili nebo doma nevysvětlovali jak používat ochraně pomůcky a nebo tomu příteli. Promiň já mám pocit že v 15 jste ještě děti a je vidět že opravdu nemáš ponětí o správném chráněném sexu a opustíte se do toho. Co nejdříve si zjistit pár podrobnosti co a jak a jaké jsou případně rizika pokud by prezervativ praskl a pod a pak se do toho pustit. Příště budeš alespoň pozornější.

anonym762
autor
10. čer 2024

@miszulicka psala jsem už opravnou zprávu aby to bylo k pochopení ale děkuji 🙂 jediné co vím že můžu být v klidu