Actimel. Funguje? Jaké máte zkušenosti?

miba10
28. srp 2020

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat kdo pijete nebo dáváte dětem Actimel. Zajímalo by mě jestli funguje na imunitu nebo ne. Co se týče dětí od jakého věku jste začali dávat. Díky za info

betelgeuzz
28. srp 2020

Mladší dcera ho pije, ale na nějaké účinky nevěřím. Kupuju ho proto, že ho má ráda a dá si ho jako malou svačinu, rohlík by si nedala, ale actimel vypije.

miba10
autor
28. srp 2020

@betelgeuzz díky. Já si právě říkám,jestli to má nějaký účinek nebo to je něco jako třeba kefír nebo tak. Prostě svačinka

elinkav
28. srp 2020

Nic zdravého to není 😉

miba10
autor
28. srp 2020

@elinkav pokud by v tom bylo něco prospěšného,tak bych ty cukry možná i zkousla, teda pokud by mi to děti vůbec vypily. Nemají rádi sladké 😁 ale podle toho co čtu je to na prd. Děkuji

jednaholkaa
28. srp 2020

@miba10 Neeee, sladky mlecny vyrobek ma byt dobry na imunitu? 🙈 Tak to spis naopak.. Radsi jim dej hlivu..

blondynka400
28. srp 2020

Prodává se i v neochucené variantě bez cukru. Já osobně na nějaké velké účinky též nevěřím (ač tedy mám ji a i děti imunitu fakt dobrou,ale actimel na to myslím vliv nemá). Já ho někdy piju (ten bez příchutě a bez cukru), děti občas ten ochucený. Jak tu bylo psáno, je ta taková pidi svačinka, ideální balení.

miba10
autor
29. srp 2020

@jednaholkaa já psala,tě jim to dávám? Pokud vim,tak ne.

miba10
autor
29. srp 2020

@blondynka400
@elinkav
@betelgeuzz holky díky. Potvrdily jste mi co jsem si myslela.
Přeji hezký zbytek víkendu