Ahojky, máte někdo onu "zázračnou" podprsenku Aah bra? Je dobrá? stačí jedna nebo nosíte dvě přes sebe? Je to opravdu dost pevný i na sport, např. běhání? A jakou máte velikost - např. velikost 70B, trička 36/38, spíš 38, S nebo M, ale kvůli ramenům spíš M - byla by dobrá velikost S (u podprsenky snad ramena nehrajou roli, doufám 🙂 )? Díky za názory a osobní zkušenosti 😉
Já mám pocit že jsem ji snad včera viděla v Intersparu - aspoň teda nějakou ceduli AahBra vykukující z regálu, ale podívat jsem se nebyla, jestli tam opravdu byla.
Taky jsem jí viděla v Intersparu. Koukala jsem na ní a nepřišla mi ničím zvláštní, možná tak na ten sport je dobrá, ale nechápu jak by si ji mohl vzít někdo třeba pod šaty nebo tílko - nesnáším, když mi koukají ramínka. A žádnej push-up efekt ti taky nevytvoří 😒
ja ji teda nemam, ale koupila si ji mamca protoze ma velka prsa a problem s tim sehnat dobrou podprsenku. Jednu z tech 3 mi mamca dala a musim rict, ze i kdyz teleshoping fakt nemusim toto me docela prekvapilo, je to fakt pevny material a prsa vypadaji hezky, taky nemam rada kdyz mi couhaji raminka z podprsenky, takze ji nosim vesmes na doma. Vzdycky si uplne odpocinu od raminek a podprsenky, ktera at je sebelepsi tak proste nekde tlaci 🙂 cena je teda premrstena,ale podprsenka se mi libi 🙂a co se tyce velikost normalne ted po porodu nosim M a ta podprsenka je L a myslim, ze i kdyz budu mit vel S tak mi bude dobra, velke rozdily ve velikostecha asi nebudou. (jo a prsa mam DD a klidne bych sla s tou podprsenkou i behat)
Já bych řekla, že je to obyčejná podprsenka, nevím, nic zvláštního na ní nevidím. Mrkni jestli nemáš v okolí jejich obchod, abys jí mohla vyzkoušet.