Tak se pomalu překulíme do dalších 10 000 příspěvků 🙂
Vítejte... 😉
čáááu já taky 😵 😵 😵
Tak jo Lucí,brzy tě navštívíme!! Teda jako já a malá 😉 v úterý a čtvrtek mám šichty tak to nějak vymyslím,dnes mám padla manžílek navařil výborné karbošky a okurkový salátek no žůůůžo...... 😝 😝 😝
Nevím,nějak cítím že to včera vyšlo.... 😅 😅 to je asi blbost,ale nějak v podvědomí.... 😕 🤐
Luzzi děkuji ti že tam není to zdravotní-a sestřičky jsme asi všechny 😀 😀 díííky
A pevně věřím že od zítřka jsi V.T.O.M!!!!!!!!!!!!! 😀 😀
kulií proč tam nemělo být zdravotní???????vždyt přece to povolání se tak jmenuje??? 😲 😲 😲
jo popsala jsem porod tak kuněte
Tak já bych sem nepatřila ☹
kulií dyt je to fuk ne..... 😉 sou maličkosti
...ale víš jak,hned se cítím lépe....... 😎
ahojda holky.. hlásím návrat z dovči a pěknou kosu... udělala jsem si bohužel jeden malý úraz, ale během pár dní by to mělo být ok 😒
AHÓJ HOKY 🙂 🙂
jsem se vyspala do růžova 🙂
jinak tam byla s námi ještě dárkyně...taková holčina...prý jí to poradila kamarádka...jak si vydělat peníze...a tak se rovnou docenta zeptala,za jak dlouho může zase přijít... 😨 😨 asi to pojala jako slušnou brigádu 😝 😝
myslela si,že jsme všechny dárkyně... 😖 a když jsme jí řekli,že se chystáme na IVF,neměla ani tušení,co to je 🤐
v úterý si máme zavolat,jak to s našema prďolkama vypadá,kolik jich přežilo a tak 😉 🙂
Luzzi,tak to je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! 😵 Bolelo to? 😅
jsem spala... 😀 tak ne...
potom trochu jo,ale žádný drama 😉
ok 😉 Já mám Puregon zatím v ledničce 😀 ale počítám,že od středy začnu 😉 Ségra za necelé tři týdny rodí....mám strach 😀
ahoooj luzz teda tak to je fajn že to máš zasebou v úterý podat hláško uju? četla jsem že ve folíkách si vedla bezkonkurenčně..no ty si prostě třída, já to říkam furt tolik vajuch kolik se ti urodilo..... 😵
elí a cos dělala? doufám že nemáš gyps nebo tak něco
dasul z čeho že rodí? nebo ze stimulace?
jdu žehlit mám tu koš a full 😝
Lucenek: jsem si málem zlomila prstík... mám pohmožděný levý prsteníček, mám dlahu.. pár dní to bude bolet.. to víš, dělala jsem blbosti na pařbě..
Luzz co není tvoje nebo vaše?-spermie nebo vajíčka? psala jsi pražáci... 😅 😅
elí a cos dělala? že ty ses nezbedo točila kolem tyče 😀 😀 😀
kuliíku myslím že poražáci jsou doktoři embryologové poslali to do prahy a dělaj to tam 😉
kuli
vajíčka jsou moje a spermoši jsou jirky...
pražáčci myslím to,že jsou počatí v praze a taky jsme je tam zatím nechali 😉
tak proto 🙂
NO SEM SI MYSLÉL!! 😀 😀
Napsala mi zuz že jsou "sestřičky co by chtěly dětičky" zamknuty...... 😉 tááák a jedem s čistým štítem 😀 😀 😀 čím jak nejvíce těhu sester!!! 😝 😎 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dobré ráno 🙂
no vzala jsem opěradlo židle, když jsem dělala blbosti...njn za blbost se platí. Jinak mě všechno bolí ☹((
Byla to náročná dovča
elí
tak to bys potřebovala ještě jednu 😀 😀
severní čechy hlásí 9 stupňů - zataženo
takže se jdu ještě zachumlat a dáchnout si...
ta noc byla náročná 😖 (břicho bolelo jak sviňa)
no elí přesně druhou dovču ale tentokrát bez karambolů
luzz sev. morava hlasí hnusavo a kosa jak cyp 😀 nemám teploměr 😝
Ahoj prďky 😀
No tak Elí,to nemyslíš vážně!!-to chce nějaké Bulháry ,Egypt nebo něco teplejšího coo 😨 😨
Jdu k mudr.nebyla jsem tam 100% jako obvodní,pak malé k mudr.pro potvrzení do školky a pak jedu do prááááce PRO SMLOUVU NA PERSONÁLNÍ.....včera jsem byla úspěšně přijata,byla jsem na zkouškách 😝 není to tam sranda vám povím!
sem zde hlásím příchod...
kde stééé segruše????? 😀