2016 - snažíme se o miminko, rok velkých nadějí a změn

zloba89
15. pro 2015

Ahoj, o miminko se pokoušíme už nějakou dobu. Letos jsem prodělala hysteroskopii která dopadla dobře. Ve čtvrtek mě čeká první návštěva v CAR.
Jsem z toho značně nervózní. Cyklus mám pravidelný, dle BT ovulace probíhá..
Je tu někdo kdo by měl zájem se těšit a probírat vše dohromady?

luciasek1987
15. pro 2015

@zloba89 ahojky 🙂 my se snažíme od listopadu... tak si budeme držet palečky spolu ju 🙂

rejni
16. pro 2015

@zloba89 Ahoj 🙂 my se snažíme od února.. A přišli vám už na něco proč to zatím nejde?

elishka87
16. pro 2015

My se po nezdařeném pokusu budeme pokoušet znovu asi od března (doufám, že nebudu muset čekat déle, už jen tohle mi přijde jako nekonečná doba)

515ka
16. pro 2015

@zloba89 Ahoj my se snažíme od listopadu, cyklus upravuju od října..budu ráda když to budu mít s kým probírat a svěřovat se ;)

zloba89
autor
16. pro 2015

@rejni ahoj, nepřišli. Snažíme se od června, mě to příjde jako věčnost. Zítra jdem poprvé do CAR, Doufám že dostanu nějakou naději...

xoriska
16. pro 2015

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. O miminko jsme přišli v 15 tt a jelikož jsem otěhotněla po IUI, tak nám bylo doporučeno počkat do výsledku z genetiky a druhé menstruace, což by mělo být koncem unora a začít se snažit, dokud je tělo ještě nějak hormonálně zblblé, že by se to mohlo povést samo. Jinak nás opět čeká na jaře cyklus v CAR... Přeju Všem at je ten nový rok pro nás uspěšnější než tento !

zloba89
autor
16. pro 2015

@xoriska To mě moc mrzí, na druhou stranu víš že otěhotnět u tebe lze, víš na čem jsi...

xoriska
16. pro 2015

@zloba89 No já otěhotněla po inseminaci v CAR, jinak nemám vůbec menstruaci a hodně špatný hormonální profil, tak bych byla velmi ráda, kdyby se to ted oběšlo bez toho...

rejni
16. pro 2015

Já si říkala že i rok snažení může být v pořádku..ale teď už jsem z toho nervózní a smutná.. K Dr jsem šla poprvé od snažení před měsícem na roční kontrolu, další cyklus mi udělal folikulometrii a folikuly prý moc malé..buď neovuluji, nebo málo nebo jsme zrovna trefili na špatný cyklus..ale pár měsíců měření BT, vzestup teploty a hlavně docela pravidelný cyklus dluhy max 34 a většina kratší..myslela jsem, že ovuluji.. Tak za dva týdny mě čeká hormonální profil, doma už mám clostilbegyt a žádanku na spermio..