Ahoj 🙂
Chtěla bych se zeptat, nejlépe těch maminek co mají podobné zkušenosti.. Jestli je lepší si děti pořídit chvíli po sobě a mít v CV jednu delší rodičovskou nebo to rozcancat a mít mezi tím třeba rok nebo dva práce? Jde mi o to, ze si myslím, že už takhle bude těžké sehnat práci, pořídila jsem si mimčo při vysoké, jsem bez praxe. Ale když zaměstnavatel uvidí ze mám doma jedno malé..asi mu bude jasné,ze budu chtít brzy druhé. Nebo se mě na to zeptá a já nerada lžu..Takže mě napadlo to vzít při jednom a pak už jít do práce na pořád. Mezi tím se ještě zdokonalit v oboru a pak zatnout zuby a doufat, že mi po 4-5 letech doma po škole někdo práci dá.
Máte někdo zkušenosti?
Dekuju! 🌷
Dekuju všem za příspěvky 🙂 Je vidět, že to takhle asi nevidím jenom já 🙂 Teď jsem se hlavně zamýšlela hlavně nad budoucím zaměstnáním. Tak snad vše klapne 🙂
Co máš za obor? Co za práci chceš hledat ?
Já mám skoro dvouleté a chtěla bych se snažit o druhé at mám rodičák už z krku.Taky jsem nad tím přemýšlela že bych šla na rok do práce.Ale já chtěla děti do tří let od sebe tak snad se podaří.Já kdybych šla za rok do práce tak se mi ta mateřskou chtít už jen tak nebude jak čuchnu k penězům 🙂