10měsíční dcerka se neotočí na bříško

evaii
2. únor 2018

Dcerka 10 měsíců, se začala otáčet ve 3,5měsících. následně se naučila plazit, lézt, stavět u věcí, sedět, a nyní když ji dám na záda, tak se začne vztekat a už se neotočí. Můžu poprosit o názor nějakého fyzioterapeuta?? může to být důsledek očkování nebo to pouze už vynechala??

j.a.n.i
2. únor 2018

A nemůže to být spíš tím vztekem?

lv
2. únor 2018

Nenaučila se teď něco nového? Než se upevni nová dovednost, může se stát, že věc co už umí jakoby zapomene, cca na 3týdny. I se střídá oblast vývoje duševního (stačí paci paci..) a fyzického, to také může na čas to znalé "zapomenout".

stuplakova
2. únor 2018

@evaii Asi bych se poradila s dětskou doktorkou co na to řekne, případně jí pošle na vyšetření. A o jaké očkování se jednalo a měla na něj i nějakou reakci jindy?

janawaes
2. únor 2018

@evaii Zkus ji na zadech uklidnit treba nejakou hrackou nebo tak a jak se uklidni, tak zkus at se otoci, treba si spolu lehnete na zen a delejte sudy a uvidis jestli ji to jde nebo je nejaky ten problem a pak bych zasla za detskou a probrala bych nejake fyzio cviceni. Jinak se vyviji dobre?

evaii
autor
9. únor 2018

@j.a.n.i No vzteka se pekne,je do toho vzteku úplně ponořená.kdyz ji dam spát do postýlky,tak si v klidu lehne na bok a myslím si,ze z toho by se v pohodě na břicho měla dostat.

evaii
autor
9. únor 2018

@lv ona se od těch 4mesicu až do teď po tom otáčení toho naučila už dost.nejdriv to otáčení,pak plazeni,lezení,mezi tím samozřejmě nějaké paci paci a jak jsi velká atd.,staví se u nábytku a chytá se věci tlačí je před sebou,aby mohla chodit.

evaii
autor
9. únor 2018

@stuplakova s tou jsem se radila,byla laxní.vyresila jsem to zatím tak,ze s ni jdu v úterý k fyzio a ona na ni jukne.ma jen hexi a reakce v podstatě žádná.

evaii
autor
9. únor 2018

@janawaes jak jsem psala,je do toho vzteku tak ponorena,ze nereaguje vůbec na nic.myslim si,ze kdyby nebyla tak naštvaná,tak se v poho obrátí,ale radši ať na ni ta fyzio mrkne

stuplakova
9. únor 2018

@evaii aha jasně, myslím že návštěvou u fyzioterapeutky nic nepokazíš, ta se na ni podle mě podívá lépe a bude snad vědet. Pokud reakce neměla žádné, tak by to z očkování mít nemusela. Napiš pak jak jsi dopadla na fyzio 🙂, držím pěstičky ať je prďolka brzy zase akční 🙂

evaii
autor
10. únor 2018

@stuplakova to si pravé taky myslím,ze tou návštěvou nic nepokazim.urcite dam vědět,moc dekuji 🙂

stuplakova
15. únor 2018

@evaii Taky si myslím, že tím nic nezkazíš, třeba si všimne něčeho a řekne ti. Nemáš vůbec zač, tak dej pak vědět jak jste dopadli 🙂

absintka19
15. únor 2018

Tohle neni na terapii. To je o tom, ze ted proste se chce vztekat 🙂 ona to nezapomela, je to normalni jev 🙂
Mate zdravou a sikovnou holcicku.

janawaes
3. kvě 2018

@evaii Tak jak jste dopadly u fyzioterapeuta? Co říkal? Jak je na tom malá už se nevzteká a otáčí se nebo jí to pořád drží?

evaii
autor
4. kvě 2018

@janawaes Aho,omlouvám se,už jsem sem nenapsala.byly jsme v zimě u ni,bohuzel s tím nikdy zkušenost neměla,ale říkala,ze leze,sedí atd. vše předpisově.cili ji parkrat za den dat zase zpátky na zada a zkoušet připomínat pohyb zvedání ručiček a nosičem napr,za míčkem,jako když se prave chce otáčet.behem par dni na to zase přišla a už je vše v pohode 🙃

janawaes
11. kvě 2018

@evaii Tak to je fajn, to jsem rada, ze je mala v pohode 🙂. Proste to asi zapomela nebo byla nastvana ze ji to nejde, tak to je fajn 🙂.

zelenaesmolda
11. kvě 2018

Nestacim se divit co vsechno jsou dneska maminy schopne svest na ockovani :D

bayt
11. kvě 2018

@evaii malej se otacel sporadicky i tesne pred tretim mesicem, nyni ctyri a uz to taky moc nedela - snazi se plazit

kdyz ho dam na bok, nekdy se na bricho otoci...taky jsem vysledovala, ze kdyz chce kakat, tak na bricho nechce