Dekuji moc, obchod Malvik znam, mam od nich hodne věci do vybavicky, ale na sedacku jsem v te době ještě nemyslela 🙂
Ano to je jasne, o cene se tu nebavime, to si klidne zaplatim, spise me zajima jakou vybrat, kdo s tim ma dobře zkusenosti a poradi mi?
Prosim poradte mi, chci koupit nejakou s isofixem, ale prijde mi to docela drahe? :/
A co vse v tom vsestranym zrkouzku děcka vyzkousi?
Je to na 5 dní a vyjde to na cca 2,5 tisice, ale mas zaruceny kvalitni kurt , jukni se na vice info na stranku sport-kids
To jak stare ditko tam das je na tobe, musi se nato citit 🙂 Jinak urcite v nejakym kurzu se deti nauci vice a lepe nez s tebou, z rodicu nemaji respekt, nebo jak to rici, urcite mi rozumis. Take budu davat ditka letos, v Liberci.
Potim se bohuzel porad ☹ nic mi nepomaha, z kosmetiky nic.
Z kosmetiky jsem toho vyzkousela hodne, nikdy mi nic poradne nezabralo ☹ desim se nadchazejiciho leta
No a zkousela jsi nato neco brat? Ted to obcas zazivam.
Tuhle mi kamaradka rikala ze brala Alavis a pomohl ji, to co brala z lekarny bylo vzdy bez vysledku.
No asi, jak vysetreni, odebrani vajicka probiha? Jake jsou podmínky? A co to obnáší?
Ne ne, nastesti k tomu nedoslo, miminko si nas nakonec naslo. 🙂 Ale byli jsme darovat na kliniku ivf-zlin.cz, ja vajicka, pritel spermie.
Ahoj, rada bych darovala vajíčka, setkala se tu nektera s darovanim prosim?
Bohuzel to v dnesni době není nic neobvykleho. S pritelem se snazime pomahat jak jen muzeme, vime jake to je cekat na vysněné miminko.
Taky to mel malej ze skolky, a to od te doby co tam zacal po obede spat, mam pocit ze to ma z jejich povleceni
Doma jeden mam je pro alergicky a citlivou pokozku
Tam maji slusny vyber, letos to s casem nedavam tak si darky nakoupim u nich
No a co vse si z kosmetika pouzivala? Take me to trapilo ale v drogerce s emi pomoci nedostalo, objednavala jsem si kosmetiku z netu
No a pak je horsi to, kdyz muzsky potrebuje neco koupit na sebe :D jednou za mesic musim tuhle oběť dát
A na jak dlouho vydrzi, mame ho par dni.
To jedulezity, chodit casto ven, byt zalezly doma nicemu nepomuze!
To je psane i na netu, ze jinak nez bez receptu vam ho nedaji 🙂
kladenacka: kolik davate kapek?
Tez mam s kosmetikou docela spatne zkusenosti, jak na plet, akne, tak i na celulitidu☹ A ty za sebou nejaky zakrok nemas, nebo o nem nepremyslis?