zatecka0
Uživatel zatecka0 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zatecka0.
zatecka0
7. dub 2020

a kde jste je viděla v prodeji prosím, já jsem teď odkázaná jenom na internet a nevím, kde nakupovat, našla jsem ji akorát na webu dětský růžek, máte s ním někdo zkušenost?

zatecka0
7. dub 2020

nad joie přemýšlíme taky, jakou jste teda koupila a jste spokojená?

zatecka0
7. dub 2020

já se také poohlížím a celkem se mi ten valco snap líbí i recenze jsou na něj dobré, jen si ho teď nevyzkouším naživo, takže se budu muset obrátit na nějaký eshop, víte o nějakém, kde mají dobrý přístup, kdyby byl nějaký problém?

zatecka0
7. dub 2020

aha a měla jste ho přes internet a nebo z kamenné prodejny? protože to vypadá že ho budu muset objednat a nevím kde, četla jsem dobré recenze na jeden obchod, dětský růžek, ale to je jinde než v kroměříži

zatecka0
22. bře 2020

třeba oživím diskuzi, zatím používám bella happy, ale ohlížím se po nějaké levnější variantě, tato značka má produkt panda, jakou máte zkušenost?

zatecka0
22. bře 2020

za mě teda pandy, poměr cena "vykon" je odpovidajici

zatecka0
22. bře 2020

buď je to velikostí a nebo kontkrétním druhem plínky, ale nám vydrží plínka celou noc bez problémů a máme značku bella happy

zatecka0
22. bře 2020

zkusila bych vyměnit plínky, jestli mu třeba nedělají zle

zatecka0
22. bře 2020

já vůbec, přešla jsem na Panda a dobrý, jsou ještě levnější a mám s nimi lepší zkušenost

zatecka0
22. bře 2020

a co jste teda pořídila? protože mě by to celkem zajímalo, teď jsem v podobné situaci, kdy váhám jestli to nebo to, vyhlídla jsem si jedno odrážedlo, tak teď nevím

zatecka0
22. bře 2020

taky jsem se dívala na ten valco snap, vypadá že je dobrý i za přijatelnou ccenu a recenze má taky dobré, tak uvidím, jestli ho pořídíme...btw. kde kupujete kočárky?

zatecka0
22. bře 2020

mě se na tomto typu kočárku třeba nelíbí vůbec nic :D já se dívám po úplně jiných typech, právě taky hledám kočárek pro druhé dítě, typově jinej než sem měla u prvního právě...