Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zatecka0.
a kde jste je viděla v prodeji prosím, já jsem teď odkázaná jenom na internet a nevím, kde nakupovat, našla jsem ji akorát na webu dětský růžek, máte s ním někdo zkušenost?
já se také poohlížím a celkem se mi ten valco snap líbí i recenze jsou na něj dobré, jen si ho teď nevyzkouším naživo, takže se budu muset obrátit na nějaký eshop, víte o nějakém, kde mají dobrý přístup, kdyby byl nějaký problém?
aha a měla jste ho přes internet a nebo z kamenné prodejny? protože to vypadá že ho budu muset objednat a nevím kde, četla jsem dobré recenze na jeden obchod, dětský růžek, ale to je jinde než v kroměříži
a co jste teda pořídila? protože mě by to celkem zajímalo, teď jsem v podobné situaci, kdy váhám jestli to nebo to, vyhlídla jsem si jedno odrážedlo, tak teď nevím
taky jsem se dívala na ten valco snap, vypadá že je dobrý i za přijatelnou ccenu a recenze má taky dobré, tak uvidím, jestli ho pořídíme...btw. kde kupujete kočárky?
mě se na tomto typu kočárku třeba nelíbí vůbec nic :D já se dívám po úplně jiných typech, právě taky hledám kočárek pro druhé dítě, typově jinej než sem měla u prvního právě...
a kde jste je viděla v prodeji prosím, já jsem teď odkázaná jenom na internet a nevím, kde nakupovat, našla jsem ji akorát na webu dětský růžek, máte s ním někdo zkušenost?