unicorna
Uživatel unicorna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od unicorna.
unicorna
27. zář 2022

No myslím že tohle je problém více páru a pořád aktuální téma. Napadlo mě co zkusit nějakou sexuální poradnu? Myslím že je tohle hodně i o komunikaci, a když jeden nechce tak to může být problém a dost vzathu a manželství na tom i končí. Myslím že je lepší vibrátor než aby si zašla třeba do takového salonů https://escortprague.agency/cs/ a nebo mu zkus navrhnout nějakou takovou pravou masáž. Jako je hodně způsobu jak takový problém řešit hlavně musejí chtít oba. Když pak nechce jeden tak to může být problém.

unicorna
1. srp 2022

@womann Syn ochutnal poprvi ve Španělsku chorizo a docela mu zachutnalo tak si jednou za čas objednáme nějaký ten balíček přímo ze Španělska tady https://www.eltorno.cz/chorizo-jamon a k tomu ještě nějaké to víno. Jinak doma snídaně většinou rohlík se šunkou. Nebo třeba tousty se šunkou a kečupem ty taky synovi chutnají.

unicorna
12. črc 2022

@betynka81 Není to úplně ta samá situace ale bydleli jsme půl roku v obytném autě na cestách po Evropě s ročním dítětem a úplně v pohodě. Všechno se dá nějak zvládnout, když člověk chce s potřebným vybavením a informacemi 🙂 Meli jsme zbalene základní věci v takových přepravkách https://www.bekuplast.com/cz/produkty/rady-kontejneru/ jakože technice věci kvůli autu jako nářadí a nějaké filtry. A potom věci pro malého, a když chce tak se člověk naučí i jazyk, byli jsme ve Španělsku a za pár dní už člověk umí trochu počítat slušně pozdravit a poděkovat.

unicorna
4. led 2021

Ahoj osobně jsem na takové operaci nebyla ale co jsem tak hledala na internetu tak ji dělají na týhle klinice https://www.premier-clinic.cz/ mají to tam dobře popsána jen to není zrovna nejlevnější záležitost. Ale nějaké peníze mám našetřené už jsem taky po 2 dítěti a dlouho jsem kojila tak taky uvažuju o nějaké menší a lehké úpravě prsou.

unicorna
27. lis 2020

Ono ty 4 a půl měsíce po porodu je to úplně běžné. Vlivem hormonů nepadají vlasy v těhotenství vůbec a právě ty 3 měsíce po porodu většinou padat začnou a pár dalších měsíců to trvá a pak to z ničeho nic přestane. Ale pokud je to způsobené ještě genetickou, tak to už se s tím moc dělat nedá. Třeba u mužů se často dělá tohle https://www.vlasove-transplantace.cz/ ale to spíše u těch, co se s tím opravdu nedokážou smířit.

unicorna
19. lis 2020

Ahoj holky, já bych se také ráda zbyvila chloupků jednou pro vždy. Už jsem z toho holení žiletkou tak unavená a pokaždé mě to baví míň a míň a naposledy už jsem se opravdu ošklivé řízla do intimních partií a to už opravdu nechci zažít 😒 Prosím tedy o doporučení nějakého studia. Já pokukuji zatím po informacích tady https://epilace-laserem.cz/ Ale teda dost mě vyděsila zkušenost zakladatelka téhle diskuze. 18x na toto jít mi přijde nepředstavitelné a hrozně drahé.

unicorna
15. lis 2020

Asi jak v jakém salónu ale kdybych to měla nějak zprůmerovat tak asi 500 za hodinu tetování. Ale může to být víc i min asi jak kdo si svoji práci cení, jako třeba v salonech kde tetuje víc lidí mají tu cenu stejnou. A asi bych doporučovala navštívit nějaký salon kde už mají lidi nějakou praxi než se nechat tetovat u někdo na koleni doma. To pak sice ušetříte ale když to tetování nebude kvalitní tak můžete i litovat. Jako dá se pak odstranit třeba laserem ale to se pak prodraží tady jsou pro představu cenny https://odstraneni-tetovani-laserem.cz/cenik/ takže radši si připlatit za kvalitní tetování než si ho pak nechat odstranit nebo předělat.

unicorna
23. říj 2020

Ahoj ve spolek, no co si pamatuju dřív takový ty retro postýlky se spruclema tak u těch se vždy jedna stěna dala posunout dolu. My jsme teďka synovy kupovali tady https://www.aminabytek.cz/detska-postel-se-zabranou sou tam bočnice ale nejdou sundat. Ale podívala bych se na těch stránkách určitě se tam nějaké takové s sundávání boční stěnou sundáváci.

unicorna
22. zář 2020

@orisek56 Moc díky za info 🙂

unicorna
27. srp 2020

@editkaromana No tak hypotéku vám schválí jedině když máte smlouvu na dobu neurčitou jestli se to od ty doby nezměnilo. A musíte do banky přinést z práce potvrzení o trvalém příjmu když chcete zažádat o hypotéku a 2 doklady totožnosti. Tak jsme to měli my když jsme žádali o hypotéku když jsme kupovali dům taky jsme se rozhodovali jestli jít do takové novostavby v Praze https://novostavby.com/cs/developeri/ ale nakonec jsme si koupily menší a starsi byt na Praze 10.

unicorna
17. srp 2020

Ahoj no taky by mě zajímaly nějaké osobni zkušenosti. Ono je více takových stránek
https://eu-fin.cz/dluhopis/ kde by se dalo investovat ale kdo tomu má věřit když nemůže najít nějaký recenze ani zkušenosti od lidí. Tak asi navštívím tu diskuzy o financích a třeba se tam nějaka doporučení ale nevím moc se mi to nezdá v tyhle dnešní době. Jinak díky za odkaz na finanční poradenství.

unicorna
10. srp 2020

Mohla bych také mít dotaz ohledně podnikání? Chtěla bych si založit kadeřnický salon. Sice jen u nás na vesničce, ale už teď mám klientky jisté. Ale chtěla jsem se zeptat na něco jiného, všimla jsem si tady https://leeto.cz/eet_kadernice že kadeřnice, kosmetičky a další čeká povinnost EET pokladny a já vůbec nevím jestli to zvládnu takhle při začátku podnikání. Je tady prosím někdo kdo řeší to samé?