Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od stanahap.
Ahoj maminky,nevěděla jsem kam šoupnout toto téma, tak jsem ho dala sem. Rozhodně mytí oken není můj koníček, takže je to takový antikoníček 😀 Jen mě napadlo, jak dávají ted ty reklamy na robota na čištění oken, od Datartu tušim je to, tak nemáte ho někdo doma? Zajímalo by mě jak to čistí, nějaké zkušenosti. Protože nám by se dom něco takového opravdu hodilo, máme obří okna a nemáme jich málo, a naši vedle na statku toho mají ještě dalko víc. Takže nám by to ulehčilo práci, ale nevím, jestli takové věci stojí za to, tak jsem sem přišla za vámi pro radu 🙂
Ahoj maminky,nevěděla jsem kam šoupnout toto téma, tak jsem ho dala sem. Rozhodně mytí oken není můj koníček, takže je to takový antikoníček 😀
Jen mě napadlo, jak dávají ted ty reklamy na robota na čištění oken, od Datartu tušim je to, tak nemáte ho někdo doma? Zajímalo by mě jak to čistí, nějaké zkušenosti. Protože nám by se dom něco takového opravdu hodilo, máme obří okna a nemáme jich málo, a naši vedle na statku toho mají ještě dalko víc. Takže nám by to ulehčilo práci, ale nevím, jestli takové věci stojí za to, tak jsem sem přišla za vámi pro radu 🙂