Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od soniacer.
@aaani Nám s tím pomohl zase elimax, řekla bych že patří mězi cenově dostupnější a co se týče složení, tak je rozhodně šetrnější k dětským vláskům než jakýkoliv jiný přípravek
Ahoj, mohla by mi tu poradit nějaká maminka, co má dítě od narození na um ? Mám měsíční miminko a i když ji nakojím, tak mi pořád pláče. Mamka mi tvrdí, že je hladová a že jí to moje mlíko nestačí, takže bych chtěla zkusit přikrmovat. S jakým umělým mlékem je nejlepší začít a mám ji od kojení úplně odstavit, když budu dávat umělé ?
No, co se týče rozdílu mezi batohem a aktovkou, tak já bych to určitě neviděla drasticky. Dneska jsou už i batohy, které jsou přizpůsobeny na denní nošení školních věcí. U nás třeba batoh vede, není tak těžký jako aktovka...
Já přikrmuji Sunarem. S nutrilonem nemám dobrou zkušenost, protože mi ho do malé cpali v nemocnici, protože jsem ještě neměla mléko a neskutečně ji to zaplácalo, takže se mi chudinka nemohla vykakat, takže jsem jí musela pomáhat rektální rourkou, aby si ulevila dostala to ze sebe.
Mně se o gravimilku zmínila právě doktorka a ti vědí, co tyto doplňky obsahují. Pila jsem ho od sedmého měsíce těhotenství a ještě pokračuju, protože stále kojím. Malé jsou tři měsíce a mám hezké prospívající miminkou s váhou naprosto v normě 🙂 na miminko gravimilk nemá vliv, má to hlavně vliv na tvorbu mléka ;)
já mám ten stejný problém a přemýšlím jestli nemám zkusit přejít na sunar .. Z diskuzí jsem vyčetla, že jde o opravdu kvalitní um .. Myslíte, že je to dobrý nápad ? Nepřikrmuje tu některá z vás sunarem ?
Gravimilk se nesmí kombinovat s jinými doplňky. Já ho začala pít ve třetím měsíci a piju ho doteď, protože ještě pořád kojím a mlíka mám na rozdávání. Co se týče přibírání, tak to nemá absolutně žádný vliv a i když si ho dávám každé ráno s mlíkem, tak sem nezaznamenala žádný váhový nárůst.
Mohla by mi tu některá z maminek doporučit něco na opruzeniny kromě bepanthenu ? Mám dvojčátka, obě mají opruzený zadeček, takže spotřeba je velká a finančně na tom nejsem zrovna nejlíp, takže bych potřebovala nějakou levnější variantu. Zkoušela jsem aji sudocream, ale ten nám vůbec nepomohl .. Je mi z toho docela na nic :(
@aaani Nám s tím pomohl zase elimax, řekla bych že patří mězi cenově dostupnější a co se týče složení, tak je rozhodně šetrnější k dětským vláskům než jakýkoliv jiný přípravek