sebestol
Uživatel sebestol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sebestol.
sebestol
3. bře 2021

To vypadá dobře. Kde se můžu připojit?

sebestol
24. únor 2021

Já letos dostala od manžela kávové předplatné z pražírny Kroměříž a jsem nadšená. Už druhý balíček co mi došel a vždy je tam příběh kávy a cca 30 káv na měsíc. Jak píše makrofri stačí zadat do Googlu a vybrat si podle chuti.

sebestol
24. únor 2021

Není lepší si rovnou pořídit kávovar? :D Já ho dostala letos taky k vánocům a teď jsem z něj nadšená. Nebavilo mě furt mlýt v ruce 🙂 Překvapilo mě, že jsem nevěděla jakou kávu do něj kupovat :D Naštěstí jsem našla tento článek na netu a tam to dobře rozebrali. Máte nějaké vlastní kávové rituály?

sebestol
23. únor 2021

Rozumím @meggie12345 je to o tom, že péřová zavinovačka v létě má opačný účinek, kdy chrání před horkem. Stačí hledat na netu a najdeš o tom jak používat zavinovačku v létě.

sebestol
21. únor 2021

@meggie12345 Ano já jsem ji měla hodně dlouhou, hlavně ten klid který jsem měla, když se dítě zavinulo a uklidnilo.

sebestol
21. únor 2021

@aaddeellaa Dobrý den, boužel jsem ji již darovala kamarádce, ale dívala jsem se na kennyshop, že tam mají super sety tak třeba ušetřit koupí všeho dohromady.

sebestol
31. říj 2019

zelenaesmolda můžu se zeptat v čem se vám osvědčila více?

sebestol
31. říj 2019

super 🙂 nám teda doma neleží

sebestol
30. říj 2019

Já koupila MAXI dráčka od Evy Kiedroňové a jsem velmi spokojená. Takže za mě bez výstuže.

sebestol
30. říj 2019

Dobré je si zavinovačku vyzkoušet. Já navštívila Baby club Kenny v Třinci a vzala jsem tam malého, aby si to vyzkoušel a když jsem viděla, že to sedí, tak jsem objednala na oficiálním webu Evy Kiedroňové.

sebestol
30. říj 2019

Když je léto děláme to tak, že necháme malého jen na zavinovačce ležet a nezapínáme knoflíky. V Zimě ho do toho zavineme a klidně vyjedeme vem.

sebestol
30. říj 2019

@chris_n Jak si měla umístěný ten monitor dechu? Také ji teď mám a funguje normálně.

sebestol
19. srp 2019

@linbrno No já narazila na Josefa Hoanga a jeho aktivity se mi dost líbí.

sebestol
18. srp 2019

Já bych o to rozhodně zájem měla 🙂

sebestol
18. srp 2019

Mě nejvíce pomohl Josef Hoang s jeho videii na youtube. Tolik uvědomění a AHA momentů jsem snad od žádného kouče osobního rozvoje nezažila.

Taky mně pomohli jeho online kurzy. Nejdřív jsem si říkala, že nebudu platit za kurzy a četla jsem jen motivační knížky z osobního rozvoje jako 4 dohody, Síla pozivivního myšlení nebo zákon přitažlivosti. Super je i video Tajemství.

Když jsem toto všechno přečetla, zjistila jsem, že mi pořád něco chybí a není to ono.

Teď jsem vstoupila do kurzu Restart 21 a musím říci, že je to přesně co jsem celou dobu hledala.

Takže pokud se někdo o osobní rozvoj chcete zajímat do hloubky, tak aby vám fungoval i zákon přitažlivosti, doporučuji Pepu Hoanga, otevře vám oči.

Cítím se více vyrovnaná a vděčná za každou maličkost. 🙂