sasa890
Uživatel sasa890 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sasa890.
sasa890
3. bře 2020

moc děkuji, taky jsem četla, že je za to i dobrá finanční kompenzace, ale o to mi ani tak nešlo, teď už vím, že do toho půjdu, jen si zjistit všechno možné o klinikách

sasa890
20. únor 2020

výborná volba, tu kliniku mohu jenom doporučit 🙂

sasa890
10. únor 2020

dobře a jaké tam kupujete? nemám s tímzkušenosti a potřebovala bych to doma trošku rozproudit, oblečky jsou sice super, ale mám pocit, že to uplně nestačí

sasa890
4. únor 2020

já myslím, že strop je asi 30, možná něco málo přes 30, taky o darování teď přemýšlím, vy jste v tom zlíně přímo byli?

sasa890
4. únor 2020

nakonec jsem objednala a musim se pochlubit, obleček vypadá úžasně, asi si od nich zkusím objednat i nějakou tu pomůcku, ty kupujete taky teda na e-kondomech?

sasa890
19. led 2020

tak děkuji, zkusím něco objednat, kamarádka tam prý taky nakupuje a je spokojená, tak to vyzkouším

sasa890
7. led 2020

já bych právě chtěla někde koupit pořádné podvazky a tak, tak by mě zajímalo, jestli to velikostně sedí a je to kvalitní, nebo to budu moct po jednom použití vyhodit

sasa890
4. pro 2019

nám řekla, že je nepravděpodobné, že by to bylo vigantolem a musím říct, že problémy samy tak nějak přešly, takže myslím, že tím to opravdu nebylo

sasa890
2. pro 2019

a zkoušela jste i nějaké přípravky na vlasy? po porodu mám trochu problémy s vypadáváním, tak bych to chtěla vyzkoušet

sasa890
2. pro 2019

taky jsem četla, že mají miminka po vigantolu prdíky, myslíte teda, že to nemůže být vigantolem způsobené? zkoušela jsem ho vysadit, ale přišlo mi, že nenastala žádná změna...

sasa890
1. pro 2019

kamarádka mi to taky doporučuje, co tam objednáváte?

sasa890
20. lis 2019

a co přesně používáte? je opravdu přírodní? kamarádka mi ji taky doporučovala, ale chtěla bych vědět i názor ostatních

sasa890
18. lis 2019

my nakupujeme jedině na internetu, do obchodu by mě asi nikdo nedostal, ale narazili jsme na výbornou stránku a jsme spokojení 🙂

sasa890
15. lis 2019

Možná, když občas zapomeneš, tak se nic tak hrozného nestane, ale určitě by se dávat raději měl