Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sasa890.
moc děkuji, taky jsem četla, že je za to i dobrá finanční kompenzace, ale o to mi ani tak nešlo, teď už vím, že do toho půjdu, jen si zjistit všechno možné o klinikách
dobře a jaké tam kupujete? nemám s tímzkušenosti a potřebovala bych to doma trošku rozproudit, oblečky jsou sice super, ale mám pocit, že to uplně nestačí
nakonec jsem objednala a musim se pochlubit, obleček vypadá úžasně, asi si od nich zkusím objednat i nějakou tu pomůcku, ty kupujete taky teda na e-kondomech?
já bych právě chtěla někde koupit pořádné podvazky a tak, tak by mě zajímalo, jestli to velikostně sedí a je to kvalitní, nebo to budu moct po jednom použití vyhodit
taky jsem četla, že mají miminka po vigantolu prdíky, myslíte teda, že to nemůže být vigantolem způsobené? zkoušela jsem ho vysadit, ale přišlo mi, že nenastala žádná změna...
moc děkuji, taky jsem četla, že je za to i dobrá finanční kompenzace, ale o to mi ani tak nešlo, teď už vím, že do toho půjdu, jen si zjistit všechno možné o klinikách