Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarkanova3333.
mně na to pomohlo aloe vera 🙂 koupila jsem si v lekarne takovy maly sprej s aloe vera a to mi po vycisteni hned pomohlo ulevit od bolesti a i otok opadl. Ted jsem si objednala z internetove lekarny sleky velkou lahev aloe vera a uz budu jen ten sprejik doplnovat-jen ta samotna butelka mala stoji mylim 80 korun. 🙂
já bych zvolila asi nějaký šperk než něco originálního 🙂 třeba hodinky nebo náušnice, dobrý výběr mají na izlatu24. mkni se tam, dobře ti i poradí. kupovala jsem tm pro mamku náušnice na narozeniny 🙂
@karlajasmine to je dobrej napad to zpivani akorat nevim jestli by to moje krakani ten muj vydrzel to nevydrzim ani ja a to se slysim jeste docela hezky :D
hojda nevim jestli by byla jezci kuze prijatelna :D:D dekuji moc za vsechny rady a doporuceni 🙂 snad to zvladneme a kdyz ne tak prece jenom zastavime a asi i zdrimneme. jak rikate nema cenu to hrotit 🙂
Dobrý den, zajímalo by mě jestli používáte nějaké energy drinky či něco jiného, když řídíte na dovolenou a co vám zaručeně pomůže? Pojedeme do chorvatska a pár přestávek dělat určitě budeme, ale něco na podporu, aby člověk zůstal v pozoru i přes únavu? dekuji
dobry den, od kolika prosim muze detatko zacit pit mineralku? Kluk ma tři a porad ho lakaji barevne flasky od ondrasovek..divala jsem se ze jejich slozeni je moc dobře, ale zas nevim jestli by mu to třeba neudelalo nejak zle.. Jsem v tomhle ohledu hodne opatrna
migreny jsou opravdu neprijemne... jak doporucuji jiz nade mnou,tak urcite doplnovat pitny rezim a hodne odpocivat. co me jeste napada je sem tam si lupnout magnesii lactici medicamenta-horcik je prave proti stresu, unave. mne to pomohlo citim se vic energicka. s tou kavou ale urcite opatrne 🙂
ja jsem dostala doporuceni na magnesii laciti medicamenta-obsahuje horcik, je proti tvrdnuti briska a pomaha mi proti unave 🙂 nic vic asi porizovat nebudu
mně na to pomohlo aloe vera 🙂 koupila jsem si v lekarne takovy maly sprej s aloe vera a to mi po vycisteni hned pomohlo ulevit od bolesti a i otok opadl. Ted jsem si objednala z internetove lekarny sleky velkou lahev aloe vera a uz budu jen ten sprejik doplnovat-jen ta samotna butelka mala stoji mylim 80 korun. 🙂