rita158
Uživatel rita158 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rita158.
rita158
11. kvě 2016

Ahoj, byl jste někdo na zumba víkendu? Jedeme s kamarádkou v listopadu do jednoho wellness hotelu, a má se tam cvičit zumba. Mám trochu obavy, abych to zvládala. Sice cvičím pravidelně,ale nevím co od toho očekávat.

rita158
10. únor 2016

Ahoj ženy, potřebuji poradit dobrou kosmetiku na vlasy za rozumnou cenu. kadeřnice mi nutí to, co má ona, ale to si myslím že je až moc drahý. Sice by mi to vydrželo asi rok, ale myslím si že se dá sehnat něco levnějšího. Máte s něčím zkušenost? Mám barvené vlasy, takže něco na regeneraci. Masku, kondicionér, třeba nějakou bezoplachovou péči nebo olej. Prostě něco, abych to neměla tak krepatý.

rita158
17. pro 2015

@olga419 \ My jsme byli letos na dovolené s CK fischer, tam měli ten dětský klub Funtazie jak píšeš. Děti byly spokojený, měli svoje dětské menu, nachystané dětské židle a stoly. Program pro děti. Ono asi záleží kam chceš jet, ale my jsme tuhle možnost u nich měli.Bylo to moc fajn, děti se cítily důležitě 🙂

V diskusi: Chorvatsko 2016