puclik88
Uživatel puclik88 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od puclik88.
puclik88
22. únor 2016

taky obcas zapomenu ten vigantol kapnout ale kdyz se obcas zapomene nemelo by to mit nejaky efekt to az pri delsim vynechani a jeste po nejake dobe to by asi trvalo trosku dele nez by se neco objevilo.. jinak ja s vigantolem problem nemam, malej zadny problem skrz zazivani nema

puclik88
26. led 2016

@jarkamodra co to je ta feminella?

puclik88
13. led 2016

taky mam dobre zkusenosti s magneskem-konkretne magnesium lactici medicamenta, unava opadla behem prvniho tydne a celkove jsem se opravdu citila lepe

puclik88
21. pro 2015

@michaelanavrc taky se mi tento napad libi 🙂

puclik88
14. pro 2015

PargaVit Vitamin C je super 🙂

puclik88
2. pro 2015

pilates je super. cvicim online z videi co jsou na internetu online ci volne k prehrani 🙂

puclik88
24. lis 2015

ibalginu i paralenu bych se vyhnula a resila o nejak jinak treba mate nizky tlak .. mne na to pomaha kava a nebo teda ataralgin, ale ten neni pro tehotne.. a jeste hodne pit a doplnovat tekutiny muze to jit i od bolestzi ze zad. Hodne spinkejte a lezte! Drzim palce

puclik88
13. lis 2015

ja si kozacky moc nekupuji radsi davam prednost tem kotnickovym botam 🙂 ted leti hodne lesklejsi boty. nevideli jste nekde takove leskle kotnickove boty prosim?

puclik88
30. říj 2015

Já jsem u nich byla úspěšnou klientkou!!! 🙂

puclik88
30. říj 2015

@sarus87 tak to je super, moc gratuluji. 🙂)) u nas to nakonec dopadlo taky dobre, ale zatim je jeste hodne brzo tak to nechci prozatim zakriknout!

puclik88
19. říj 2015

@michaelanavrc byli jsme v reprogenesis znate?

puclik88
16. říj 2015

holky boticky kupuji z urbanluxu..maji tam krasny vyber crocsek 😉 ted jsem objednavala holinky kdyz furt prsi to by se jeden zblaznil

puclik88
12. říj 2015

To je super ! Moc vam to preji ! 🙂

puclik88
8. říj 2015

Presne jak pisou ostatní holky, dejte na nejake lekarske vysetreni a radu! My jsme slli az po 6 letech snazeni do CARU na vysetreni a tam nam vse vysvetlili a pomohli. ;)

puclik88
5. říj 2015

bohuzel jsme s manzelem pripad kdy pro nas ICSI byl taky další krok..ted cekame jak to dopadne a snad dobre, ale prý tato metoda není moc úspěšná...