potalo
Uživatel potalo je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od potalo.
potalo
12. pro 2017

Mně se Home Credit moc nevyplatil.. Když jsem hledala půjčku, narazila jsem na https://www.hyperfinance.cz/pujcky/, kde jsem si vybrala podle toho, která byla nejlevnější.

potalo
12. pro 2017

Co se týče Pepca, tak tam se dá nakoupit spousta věcí hlavně pro děti a za fajn cenu. Výběr mají taky poměrně velký. Stačí kouknout do aktuálního letáku - https://www.letakomat.cz/pepco

potalo
10. pro 2017

Jedině zkusit nějakou nebankovní půjčku (např. https://www.hyperfinance.cz/pujcky/nebankovni-pujcky/), banka vám totiž nepučí, nahlížejí do registrů a jak máte záznam, tak přes to nejede vlak.

potalo
10. pro 2017

Na tohle je dobrý https://www.letakomat.cz/, najdete tam vše na jednom místě, takže není problém si vybrat. 🙂

potalo
19. lis 2017

Já osobně říkám - půjčka ano, ale za předpokladu, že není jiné řešení, a taky za předpokladu, že vím, že půjčkou opravdu něco vyřeším. Úplná hloupost brát si půjčky jen jako dočasné řešení - zaplatím půjčkou jinou půjčku a tu zaplatím z jiné půjčky a tím se dostanu do bludného kruhu, ze kterého není cesty ven. Existuje takový článek (kvíz - hyperfinance.cz/magazin/4-dulezite-otazky-na-ktere-si-musite-odpovedet-jeste-pred-tim-nez-odeslete-zadost-o-pujcku/), kde byste si vlastně měli uvědomit, jestli musíte svůj problém opravdu řešit půjčkou, nebo to jde vyřešit i jinak.