pemeva22
Uživatel pemeva22 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od pemeva22.
pemeva22
5. lis 2015

Dobrý den, doporučuji kanál Bílý Šum na youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCydcIk1rty48APzx7i5sWMw/videos

Najdete zde zvuky jako: Zvuk vysavače, sekačky, fénu, digestoře, Zvuk z kabiny letadla, Ptačí zpěv, Zvuky parku, Zvuky tekoucí vody, Zvuky stavby, Zvuk sprchy, Zvuk sušičky prádla, Zvuk větráku, Let vrtulníku, Zvuk vichřice, Zvuk potůčku, Zvuk stěračů, Šumění divoká vody, Šumění splavu, Vodopád, Generovaný bílý šum, Hoření ohně, Vlny narážející na pobřeží, Zvuk fénu, Zvuk australské Dydžerydy, Tlukot srdce, Digestoř, Zvuk jízda vlakem, Melodii dětského kolotoče, Zvuk motoru F1, Zvuk deště, Zvuk naftového motoru a Zvuky přírody.

pemeva22
5. lis 2015

vyndej mu dudlik 🙂

pemeva22
13. bře 2015

ja jsem tusim kolem roku a pul zacala uspavac.cz poustet stale min hlasiteji, az jednoho dne nebyl treba

pemeva22
14. čer 2012

zkus www.uspavac.cz
do par minut je klid

😀

pemeva22
13. dub 2012

Ahoj, náš Tobiášek má dva měsíce a od narození taky nikdy moc nespinkal.
Vyzkoušeli jsme rektální trubičku na prdíky, kapičky, mastičky, polohy, přebalování, krmení, nekrmení a ani paní doktorka nám nic rozumnýho nedokázala poradit.
Při přebalování jsem si ale všimla, že se někdy ztišil jako mávnutím kouzelného proutku. Chvilku mi trvalo, než jsem vypozorovala, že je to vždy, když jsem v koupelně zapla větrák. 😝 Hledala jsem na youtube a našla zvuk fénu. Tobiáškovi pustím na spaní www.uspavac.cz na noťasu nebo mobilu a za do minuty je ticho a do půl hoďky je tuhej. 🤐