Nevím, jestli úplně zamezit, ale optička mi doporučila na zrak produkti od Avilutu. Je to český produkt a mamka to už má pár let. Já jsem si minulý rok koupila Avilut Plus. Je tam i vitamín C a napomáhá únavě 🙂 zkus se podívat na Avilut.cz
Jak je to s ginkgo a kojením? Dřív mi to hodně pomáhalo a vždycky jsem měla ještě nedostatek vitamínu E. Nemáte radu, co bych mohla brát s E a ginkgo, když kojím? 🙂
Já si myslím, že v dnešní době už jsou tetovací salony na úplně jiné úrovni. Možná bych se zeptala doktorky, ale myslím si, že tetování samotné nemůže mít na kojení žádný vliv 🙂
Já jsem toho vyzkoušela docela dost a pak mi kamarádka poradila koupit si Hipp tady ten https://www.ageo.cz/produkt/hipp-mamasanft-olej-na-strie-100ml, má i docela dobré složení. Byla jsem docela překvapená, že dělají i takovou kosmetiku, ale musím říct, že super 🙂 Ale záruka, jak se zbavit strií je cvičení a posilování 🙂
Já jsem ji dostala k vánocům a jsem docela spokojená. Jako je to vůně na takový klasický den. Když jdu někam do města nebo na lepší, tak mám teď taky Chloe, z té jsem naprosto hotová 🙂
Tady tu jsem viděla u kamarádky a vypadala docela hezky, ale já jsem dělala svou fotoknížku a pak akorát vždy vkládala nové a nové listy, když přišla nějaká nová událost 🙂
Manžel mě na vánoce opravdu hodně překvapil a nechal nám udělat foto obraz do ložnice, který jsem chtěla už asi dva roky. Vybral i naprosto dokonalou fotku a tohle naprosto zastínilo všechny ostatní dárky 🙂
Já mam depku z celý vánoc, nemám skoro nic a vůbec nevím, kdy to budu dělat. Ještě teď pracuju :( asi štědrý den odložím až na 25 :D
@nataska_ka Nataško takovým lidem se opravdu nakupují dárky hodně špatně. Já jsem rezignovala a nechávala jsem dělat na tiskni-online.cz fotokalendáře pro prarodiče a rodíčum obrazky s dětmi. Oni si to nevytisknou a pořád si stěžují, že jim nedáme žádné fotky, že máme všechno jenom v počítači
Nejhezčí dárek, co jsem od muže kdy dostala byla fotokniha. Je graficky velmi zručný a udělal to jako koláž s fotkama od začátku našeho vztahu. K tomu přidal různé obrázky a vyfocené sms, které jsme si psali. Brečela jsem jako malá želva a nechal tam ještě místo pro další roky.
@pavlapola A kdes prosím nechávala dělat tu fotodeku? To není vůbec špatný nápad 🙂
Co třeba nějaké hezké fotopuzzle s fotkou celé rodiny? To je takový originální dárek 🙂
Já na všechno používam žlučové mýdlo. Poradila mi to kamarádka a teď na něj naprosto nedám dopustit 🙂 Jinak zkoušela jsem ho i na zanesenou pohovku a taky to pomohlo. Navíc stojí pár kaček
Máme tyké vademecum, ale jablíčkovou. Jinak souhlasím, že pasta není v takovém věku důležitá, ale bez ní by si ty zoubky nevyčistil, čistí si je rád jenom proto, že mu pasta chutná.
Já jsem určitě za Pampersky. Přijde mi, že jsou o něco málo šetrnější
Holky jáký si mám prosím koupit mop na podlahu. Už mám asi třetí a vždy se na něm něco pokází (praskne tyč, nejde zaklapnout, nejde vysunout tyč). Už jsem zoufalá, ale mám v celém domě plovoučku a nechce se mi lozit po kolenách :D děkuju za rady
Holky voní vám na muži Burberry London? Já jsem z něho hotová, ale nevím, jestli by partnerovi voněl, je hodně kořeněný. On sám si parfém není schopný vybrat, ale zase je dost drahý a nechci na něj pak shánět nějakého kupce. dekuju za radu
@zitulkah Já s tebou asi souhlasím 🙂 byla jsem na plese zhruba v pátém měsíci a docela jsem si to užila. Musela jsem doprovodit svého muže. Měla jsem strach z šatů. Našla jsem ale, že jedna česká módní návrhářka má i večerní šaty pro těhotné a jedny si půjčila.
Dobrý večer, sháněla jsem levné pleny všude možně a objížděla kvůli tomu vždy půlku města. Teď mi kamarádka poradila, že objednává pleny online, což mi přijde docela bez starostí a dokonce našla i celkem levný e-shop. Objednává je na ageo.cz, tak přemýšlím, že si asi taky ušetřím práci s taháním plen v tramvaji o zkusím si je nechat dovézt 🙂
Holky chtěla jsem se zeptat, jestli nepoužíváte dětský vyživující gel na tělo a vlásky? Nejsem si úplně jistá tou dvojitou kombinací, ale zase mi to připadá celkem praktické 🙂 Jinak nemáte nějaký typ, v jakém obchodě (nebo online) pořídit dětskou kosmetiku o něco málo levněji?
Ahoj, nejvíce mi asi vyhovovala přebalovací podložka standard 60x60. Tento rozměr mi přišel velice praktický a pasoval na všechny přebalovací pulty 🙂 Jinak značku jsem vždycky střídala podle toho, co bylo zrovna v akci (dobré byly Panda a Pampers), abych něco málo ušetřila, protože jsem měla přebalovacích podložek velkou spotřebu 🙂
To může být vším možným. Může to být rozhozenýma hormonama, stresem prostě úplně vším. Ale asi bych to nepodcenila a zkusila doktorce zavolat 🙂