michaelanavrc
Uživatel michaelanavrc je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od michaelanavrc.
michaelanavrc
23. bře 2016

taky pouzivam ubrousky 🙂 ted posledne jsem se koukala ze obsahuji i aloe vera a vitamin E, zadna vyrazka nic se neobjevilo. jsem s nimi spokojena

michaelanavrc
4. bře 2016

my jsme ted malemu poridili magicpen jestli znate, jinak stale drci lego a omalovanky 🙂 obcas nejaka pohadka, ale nechci aby si na televizi ci tablet nejak navyknul.

michaelanavrc
19. únor 2016

ja delam pravidelne jarni i podzimni detoxikaci tela 🙂 delam si ovocne stavy a jidlo podle mancingove a taky jeste odkyselujici napoje a o teto detoxikaci se citim opravdu jako znovuzrozena a plna energie 🙂

michaelanavrc
2. únor 2016

Já kupuji bonboniéru 🙂 univerzální a pro toho mého závisláka na čokoládě i čekaný 🙂

michaelanavrc
2. únor 2016

jasne na ty unavene oci a celkove problemy s ocima je avilut dobrej, my ji pouzivame v rodine skoro vsichni, kdyz se nejakej problem objevi, ted jak furt cucime do pocitacu atd tak je to oko proste vic namahany..

michaelanavrc
2. únor 2016

moje babicka s dedeckem maji taky na zlepseni zraku ten avilut 🙂 ale myslim ze to zhorsovani je spojene prost ei se starim a hlavne s dnesni technikou-pocitace,mobily..

michaelanavrc
16. pro 2015

Já mám moc dobré zkušenostis tím imunoglukan. 🙂 dávám malému vždycky když se ze dne na den ochladí, ale většinou začínám dávat už v půlce září na prevenci. Teď jsem koupila i přes dobrou akci na internetové lékárně sleky. Je volně prodejný. 🙂

michaelanavrc
16. pro 2015

Mame doma znacku toms a Crocs,snih stejnejeste neni, tak davam i gumacky a teple ponozky. Dobry vyber maji na eshopu urbanlux.cz tak mozna by si tam nekdo taky vybral. Ale doufam, ze nejaky snih napadne a ze vytahneme i boticky s koziskem. 😉

michaelanavrc
14. pro 2015

Gynex jsem si objednala z internetove lekarny sleky.cz a jsem spokojena. Po mesici brani se mi hormony vratily do normalu a citila jsem se lip. Ani bricho jsem pred menstruaci nemela tolik nafoukle jako obvykle.

michaelanavrc
11. pro 2015

@jarkamodra mam taky stejnou zkusenost,je to dobry doplnek stravy! i kamaradce jsem to doporucila a taky ji to zabralo

michaelanavrc
4. pro 2015

@janulazaynab ty jsou krasne!! taky jsem pro to bile zlato 🙂 nasla jsem je na nausnice cz vy je kupujete od tam nebo ze zlatnictvi nejakeho?

michaelanavrc
3. pro 2015

Holky kamaradka koupila jeste na spermie takovej doplnek stravy, jmenuje se spermotrend a pul roku po tom co ho nasadili otehotnela. za vyzkouseni to asi stoji.. drzim pesticky at je brzo hodne novych miminek 🙂

michaelanavrc
2. pro 2015

Jeste me napadla darkova kazeta s parfemem a kremem a tak jak se davaji takove ty sady. 🙂 sice to neni nic originalniho ale potesi to 🙂

michaelanavrc
23. lis 2015

Darovala jsem kamaradce nakupovaci den 🙂 dala jsem ji penezni limit na nakup a ona si nakonec vybrala saty spolecenske na jednu akci co ji cekala a byl to pro ni vydej na vic. spojily jsme prijemne s uzitecnym 🙂

michaelanavrc
10. lis 2015

ahoj mrki se na stranku fithall ja jsem na to nedavno narazila a nechala si tam i upravit jidelnicek 🙂 jsou tam online videa a muzes si vybrat na jakou partii si cviceni zvolit. pro me je to super ja nerada chodim do fitka a tak posiluju doma.

michaelanavrc
4. lis 2015

já jsem koukala na urbanlux.cz od crocsu tam mají dobré zimní 🙂

michaelanavrc
30. říj 2015

@puclik88 ano znám obrátím se na ně taky díky

michaelanavrc
30. říj 2015

@merope jak říkáte není všemměsícům konec! Držte se! Věřím, že jednou se vám to povede ať dříve nebo později! Držím pěstičky ať se to podaří 🙂 hlavně neztrácejte hlavu

michaelanavrc
20. říj 2015

@merope tak doufám že testík vyšel pozitivně? 😎 přesně vím že když to vyjde tak to bude krásný nový začátek života 🙂

michaelanavrc
16. říj 2015

@jarkamodra Rada slysim takove dobře reference..tak moc dekuji! 🙂

michaelanavrc
14. říj 2015

@puclik88 kde jste byli prosim?

michaelanavrc
14. říj 2015

to jsem nezkousela...jedine co jsem videla nejake pokroky bylo po syneslim..nic jineho vyzkouseneho nemam tak neviim 😕

michaelanavrc
7. říj 2015

Holky ceka me první IVF na konci zari..mam strach ze to nevyjde nevim jak ten strach zahnat nekam dozadu v hlave. Nemate nejake rady?

michaelanavrc
autor
7. říj 2015

ahoj holky, nemate někdo zkusenosti s CAR reprogenesis v brne? Slysela jsem dobře ohlasy, ale jestli se někdo najde i s osobnima zkusenostma mezi vama? 🙂