my jsme ted malemu poridili magicpen jestli znate, jinak stale drci lego a omalovanky 🙂 obcas nejaka pohadka, ale nechci aby si na televizi ci tablet nejak navyknul.
ja delam pravidelne jarni i podzimni detoxikaci tela 🙂 delam si ovocne stavy a jidlo podle mancingove a taky jeste odkyselujici napoje a o teto detoxikaci se citim opravdu jako znovuzrozena a plna energie 🙂
Já kupuji bonboniéru 🙂 univerzální a pro toho mého závisláka na čokoládě i čekaný 🙂
jasne na ty unavene oci a celkove problemy s ocima je avilut dobrej, my ji pouzivame v rodine skoro vsichni, kdyz se nejakej problem objevi, ted jak furt cucime do pocitacu atd tak je to oko proste vic namahany..
moje babicka s dedeckem maji taky na zlepseni zraku ten avilut 🙂 ale myslim ze to zhorsovani je spojene prost ei se starim a hlavne s dnesni technikou-pocitace,mobily..
Já mám moc dobré zkušenostis tím imunoglukan. 🙂 dávám malému vždycky když se ze dne na den ochladí, ale většinou začínám dávat už v půlce září na prevenci. Teď jsem koupila i přes dobrou akci na internetové lékárně sleky. Je volně prodejný. 🙂
Mame doma znacku toms a Crocs,snih stejnejeste neni, tak davam i gumacky a teple ponozky. Dobry vyber maji na eshopu urbanlux.cz tak mozna by si tam nekdo taky vybral. Ale doufam, ze nejaky snih napadne a ze vytahneme i boticky s koziskem. 😉
Gynex jsem si objednala z internetove lekarny sleky.cz a jsem spokojena. Po mesici brani se mi hormony vratily do normalu a citila jsem se lip. Ani bricho jsem pred menstruaci nemela tolik nafoukle jako obvykle.
@jarkamodra mam taky stejnou zkusenost,je to dobry doplnek stravy! i kamaradce jsem to doporucila a taky ji to zabralo
@janulazaynab ty jsou krasne!! taky jsem pro to bile zlato 🙂 nasla jsem je na nausnice cz vy je kupujete od tam nebo ze zlatnictvi nejakeho?
Holky kamaradka koupila jeste na spermie takovej doplnek stravy, jmenuje se spermotrend a pul roku po tom co ho nasadili otehotnela. za vyzkouseni to asi stoji.. drzim pesticky at je brzo hodne novych miminek 🙂
Jeste me napadla darkova kazeta s parfemem a kremem a tak jak se davaji takove ty sady. 🙂 sice to neni nic originalniho ale potesi to 🙂
Darovala jsem kamaradce nakupovaci den 🙂 dala jsem ji penezni limit na nakup a ona si nakonec vybrala saty spolecenske na jednu akci co ji cekala a byl to pro ni vydej na vic. spojily jsme prijemne s uzitecnym 🙂
ahoj mrki se na stranku fithall ja jsem na to nedavno narazila a nechala si tam i upravit jidelnicek 🙂 jsou tam online videa a muzes si vybrat na jakou partii si cviceni zvolit. pro me je to super ja nerada chodim do fitka a tak posiluju doma.
já jsem koukala na urbanlux.cz od crocsu tam mají dobré zimní 🙂
@puclik88 ano znám obrátím se na ně taky díky
@merope jak říkáte není všemměsícům konec! Držte se! Věřím, že jednou se vám to povede ať dříve nebo později! Držím pěstičky ať se to podaří 🙂 hlavně neztrácejte hlavu
@merope tak doufám že testík vyšel pozitivně? 😎 přesně vím že když to vyjde tak to bude krásný nový začátek života 🙂
@jarkamodra Rada slysim takove dobře reference..tak moc dekuji! 🙂
to jsem nezkousela...jedine co jsem videla nejake pokroky bylo po syneslim..nic jineho vyzkouseneho nemam tak neviim 😕
Holky ceka me první IVF na konci zari..mam strach ze to nevyjde nevim jak ten strach zahnat nekam dozadu v hlave. Nemate nejake rady?
ahoj holky, nemate někdo zkusenosti s CAR reprogenesis v brne? Slysela jsem dobře ohlasy, ale jestli se někdo najde i s osobnima zkusenostma mezi vama? 🙂
taky pouzivam ubrousky 🙂 ted posledne jsem se koukala ze obsahuji i aloe vera a vitamin E, zadna vyrazka nic se neobjevilo. jsem s nimi spokojena