Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od market99.
Pujc si o trochu vetsi a jsou z toho hned tehotenske saty :D a kdyz nebudes vedet myslim ze v kazde dobre pujcovne spolecenskych satu ti urcite radi poradi, od toho tam jsou predci 🙂
Ty volnejsi co semd avate na fotkach jsou pro tehulky uzasne, krasne to schova brisko a kdyz si prez to date jeste kytku, tak ani na fotkach neni nic videt, ja mela taky takove ale jen pujcene 🙂
V Praze jich najdes hned nekolik, co jsem se nato treba divala tak jsou snad skoro vsude, tady mas kontakty na ne - svet-zdravi.cz/pobocky, najdes je vazne vsude a tohle je uz nekolikrat osvedceno ze tam jsou opravdu špičky ve svem oboru
Elusina: Jaka pak reklama, tyhle stranky jsou vsude zname, a je to snad diskuze lehka jidla na leto? Je 🙂 Takze tu jde o to podelit se o sve zkusenosti!🙂 Oni kdyz nekdo neco zhubne, jako predpokladam ze jste zhubla temito recepty, clovek by to radosti rekl celemu svetu! 🙂 za me diky a jdu varit...:D
Zalezi jakou presne mas velikost , ale ja si myslim ze by sis tam na sebe mela něco vybrat, hodne znacek ted prave mysli i na boubelky a snazi se jim delat i pekne věci na sebe…🙂
Nevim zda se mi delali zrovna po tehotenstvi, ale celkove plet se mi zhorsila a po akce mi zustavali nepekne pigmentove skvrny, nic nezabiralo, musela jsem zajit k odbornikovi.
No, urcite bych je neobjednavla nekde z netu, bud pujcit nebo si je nekde primo vyzkouset