market99
Uživatel market99 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od market99.
market99
23. kvě 2016

No, urcite bych je neobjednavla nekde z netu, bud pujcit nebo si je nekde primo vyzkouset

market99
23. kvě 2016

Ja jsem mela krasne dlouhe cerne saty, bezove doplnky, jen s muzskym to bylo horsi, smoking jsme museli jit pujcit

market99
23. kvě 2016

Pujc si o trochu vetsi a jsou z toho hned tehotenske saty :D a kdyz nebudes vedet myslim ze v kazde dobre pujcovne spolecenskych satu ti urcite radi poradi, od toho tam jsou predci 🙂

market99
23. kvě 2016

Taky si myslim ze to jde jeste snadno schovat, to moje tchyne se vdavala az v 8mem mesici :D

market99
23. kvě 2016

Ca kazdem salonu, tohle by myslim nemel byt problem 🙂)

market99
23. kvě 2016

Tak vsude by vam meli pujcit nejake volnejsi satky, vzdyt vdavaji se aj baculky a ta nikdy mit uple saty nebudou

market99
23. kvě 2016

Ty volnejsi co semd avate na fotkach jsou pro tehulky uzasne, krasne to schova brisko a kdyz si prez to date jeste kytku, tak ani na fotkach neni nic videt, ja mela taky takove ale jen pujcene 🙂

market99
23. kvě 2016

A neni to škoda? Vždyt urcite kazda zenska se tesi az si ejdnou oblekne krasne svatebni šaty 🙂

market99
28. črc 2015

V Praze jich najdes hned nekolik, co jsem se nato treba divala tak jsou snad skoro vsude, tady mas kontakty na ne - svet-zdravi.cz/pobocky, najdes je vazne vsude a tohle je uz nekolikrat osvedceno ze tam jsou opravdu špičky ve svem oboru

market99
21. črc 2015

Elusina: Jaka pak reklama, tyhle stranky jsou vsude zname, a je to snad diskuze lehka jidla na leto? Je 🙂 Takze tu jde o to podelit se o sve zkusenosti!🙂 Oni kdyz nekdo neco zhubne, jako predpokladam ze jste zhubla temito recepty, clovek by to radosti rekl celemu svetu! 🙂 za me diky a jdu varit...:D

market99
21. črc 2015

A jak probihaji u nich ty konzultace? Cetla jsem o tom uz neco, pac delsi dobu o tom take premyslim, ale samozrejme je to vsude jine a i cenove...??

market99
26. kvě 2015

Myslim ze muzes bejt klidna, urcite tam na sebe něco sezenes…🙂 Zajet se podivat a uvidis, ale myslim, ze s prazdnou neprijedes..🙂

market99
7. kvě 2015

Zalezi jakou presne mas velikost , ale ja si myslim ze by sis tam na sebe mela něco vybrat, hodne znacek ted prave mysli i na boubelky a snazi se jim delat i pekne věci na sebe…🙂

market99
4. dub 2015

Tak tam to mam žensky moc rada, na netu vždy občihnu jake mají akce a slevy a jede se nakupovat.🙂

market99
27. bře 2015

Nevim zda se mi delali zrovna po tehotenstvi, ale celkove plet se mi zhorsila a po akce mi zustavali nepekne pigmentove skvrny, nic nezabiralo, musela jsem zajit k odbornikovi.

market99
1. bře 2015

Mám ráda spise znackove obleceni, cas od casu si jej objednam z netu, na strance freeport.cz mají dobře znacky a za dobře ceny.🙂