Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od majki636.
Ahoj, my ho máme a určitě můžu doporučit dále. Výborně se s ním manipuluje, zdolává horší terén, korbička je pro dítě opravdu prostorná a miluju ten úložný prostor ( košík) navíc, který si ke kočárku můžeš dokoupit 🙂).
Ono je to dost individuální, co se týče času, kdy tam dítě můžeš dát. A já bych se nebála dát dítě do jesliček, myslím si, že je to dobrá věc, ne každý má někoho, kdo mu mimčo pohlídá.
Ahoj, my ho máme a určitě můžu doporučit dále. Výborně se s ním manipuluje, zdolává horší terén, korbička je pro dítě opravdu prostorná a miluju ten úložný prostor ( košík) navíc, který si ke kočárku můžeš dokoupit 🙂).
@sarkakubi Ahoj Sari, ano, na tohle cvičení chodím...No, chodím, byla jsem jednou a tento týden jdu na druhou lekci. Je to moc příjemné cvičení, jsou tam ochotní a super trenéři. Na první lekci si ale udělej čas, me zabrala tak hodinku. Vše mi vysvětlili, dali mi oblečení, ručník, vodu...Pak nasadili vestu, kterou do mě pouštěli proud...Bylo to náročné, ale moc příjemné. Je to cvičení, které opravdu stimuluje svaly, takže docházka je možná 1x do týdne 🙂